Results 1 to 8 of 8
Like Tree7Likes
  • 3 Post By
  • 3 Post By
  • 1 Post By

Thread: Kako izbeci neocekivane prijateljske utakmice

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice bojan2143's Avatar
    Quote Originally Posted by dzoni-kv View Post
    Ljudi,pomoc.Neki lik sa 30 nivoa mi zakazuje prijateljske utakmice na kojima me delje.Igraci se stalno povredjuju i gube kondiciju a ubrzo zatim ja imam ligasku utakmicu.Nije mi prijatelj, niti mi pokazuje ime tima, niti vreme kada igramo,uglavnom nemogu da ga otresem.Tim se zove Sporting unaited iz Beograda.Najveca fora je sto mi ne pokazuje da je utakmica zakazana vec samo da je odigrana.
    Ako niste prijatelji na facebooku onda ste prijatelji u samoj igri, poslao ti je zahtev i ti si ga prihvatio, pogledaj malo bolje da vidis da li se nalazi na listi prijatelja i jednostavno ga obrisi Moguce je zakizaviti prijateljske samo sa prijateljima makar je do sad tako bilo.

Newbie
    Quote Originally Posted by bojan2143 View Post
    Ako niste prijatelji na facebooku onda ste prijatelji u samoj igri, poslao ti je zahtev i ti si ga prihvatio, pogledaj malo bolje da vidis da li se nalazi na listi prijatelja i jednostavno ga obrisi Moguce je zakizaviti prijateljske samo sa prijateljima makar je do sad tako bilo.
    Ma brate,nemam ga u prijateljima,niti bilo gde.Nemogu da ga otkačim,prijateljske mi se ne pojavljuju samo mi pokaže da sam odigrao i koji je rezultat.Uglavnom me delje ali se igrači povredjuju i uvek mi zakaže po dve utakmice dnevno u razmaku od sat vremena.Pogledaj i sam,moj klub je Tetrapak.Daj neki savet.