Arkadaşlar ,
Dizilişim resimdeki gibi. Bu dizilişe nasıl taktik uygulanmalı ? Dizilişi değiştirmeliyimiyim ?
Seviye 5 teyim. Deneyimli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...
Arkadaşlar ,
Dizilişim resimdeki gibi. Bu dizilişe nasıl taktik uygulanmalı ? Dizilişi değiştirmeliyimiyim ?
Seviye 5 teyim. Deneyimli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...
Defansın sag ve sol beklerındekı kırmızı oku kaldırmalısın bence ve forvetlerini kırmızı okla yönlendir. Forvetlerin kırmızı oklu olmassa komple geri gelirler ve doğru düzgün kontra yakalayamazsın ve karşı rakibin defansını, forvetlerini ilerde tutarak atağa çıkmasını engellersin.Bana göre güçlü atak güçlü kanatlarla olur. O yüzden kanat oyuncuların özellikli ve iyi olması işlerini kolaylaştırır
Takım anlayısı: ofansıf
Pas yönü: her iki kanattan
Pres tarzı: kendi sahanda
Top çalma: normal
Pas atma: Kısa
Markaj tarzı: bölgesel
Kontra atak işaretli
Ofsayt taktiği işaretsiz
Bekleri ileri çıkarttığın zaman çok yoruluyorlar kondisyonları hemen iniyor.
Selamlar ..
Defanstaki kanatları ileri çıkarmanız yerine sadece orta sahadaki kanatları ileri şekilde kullanırsanız daha mantıklı olacaktır bende Level 36 dayım bu şekilde denemedim fakat 4 oyuncu ileri yapmak da sakınca görüyorum diye düşünüyorum.Tabi bunu ileri seviyelerde yaparsanız büyük sorun olacaktır
benim rakibim bu oyun taktiği ile oynuyor buna hangi taktik ile oynamalıyım sizce?
Attachment 33797
4-4-2 yi deneyebilirsiniz fakat bu yenilmeyeceğiniz anlamına gelmez karşı takımın taktiği oyun içinde değişebilir ve oyuncuları sizin oyunculardan daha kondisyon,moral bakımından iyi olabilir kısaca ne defansı nede orta sahayı az tutun ideal 4-4-2 yi deneyin bakalım neler olcak