Results 1 to 10 of 16
Like Tree3Likes

Thread: KİMSE TAKTİK DEMESİN ARTIK vol 2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie lionboys's Avatar
    Quote Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil View Post
    Bu sezon Şampiyonlar Liginde çeyrek finalde,benle eşdeğer takım beni 5-2 ilk maçını yendi. Bu skora güvenip karşı takım "AMC"sini sahaya sürmeyip "DMC"sini maça sürdü kısaca skoru koruma çabasına girdi.İkinci maçta 4-1 sırf o DMC oynattığı için yendim.Bana kalırsa DMC oynatma ve ok işaretleri kullanmadan dene.Biz moderatör olarak tavsiye ederiz.Bu teknik sorundan kaynaklandığını düşündüğün an ise destek bölümü ile iletişim halinde olmanı isterim.

DMC nin çok fazla katkı sağlamadığını bizzat o maçtan sonra söylemek isterim.

Dizilişim bu şekilde ve ortaya bu tablo çıktı.

Geçen sezon sadece ligi 1.bitirdim ama dizilişim geçen sezon 4-1-2-1-2 idi.

KİMSE TAKTİK DEMESİN ARTIK vol 2-1.jpg

KİMSE TAKTİK DEMESİN ARTIK vol 2-2.jpg

KİMSE TAKTİK DEMESİN ARTIK vol 2-3.jpg

KİMSE TAKTİK DEMESİN ARTIK vol 2-4.jpg

öncelikle verdiğin örneği başka bir örnek ile çürüteyim.daha önceki sezonlarda şampiyonlar liginde ilk16 mücadelesinde deplasmanda 3-0 gibi net bir skorla yendiğim takımı rövanşda kendi saham da 4-0 yenildim üstelik gerek rakip olsun gerek de ben olayım aynı kadro aynı sistem aynı dizilişle sahaya çıktık.ıkımızde aynı oyuncuları kullandık.üstelik bu sefer benım sahamda full stad,full kondısyon moral,ve de teşvik primi topla oynama oranı %65 e %35 gel gelelimki rakip tur atladı.

ikincisi,dmc kullanma demişsin.zannedersem yukarda yazdıklarımı okumamışsın farklı taktıkler ile de çıktım bunları da yazdım ve dmc kullanamdıklarım da var.yıne fayda etmedi

ve son olarak 3.dmc gereksiz demişsin.şimdi hazır ol

fotolara iyi bak bu arkadaş şu yenemediğim kişi ve ben ile aynı ligde bana 25 ona a 14 puan takmış ıkımızdende daha kalıtelı ve ıyı bır takım ben bu adamı ıkı defa yendım ustelık tek dmc ile de değil ıkı dmc ile.ama öbürünü yenemiyorum.şimdi nordeusdaki abiler bunuda açıklasın bana bir zahmet

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by lionboys View Post
    öncelikle verdiğin örneği başka bir örnek ile çürüteyim.daha önceki sezonlarda şampiyonlar liginde ilk16 mücadelesinde deplasmanda 3-0 gibi net bir skorla yendiğim takımı rövanşda kendi saham da 4-0 yenildim üstelik gerek rakip olsun gerek de ben olayım aynı kadro aynı sistem aynı dizilişle sahaya çıktık.ıkımızde aynı oyuncuları kullandık.üstelik bu sefer benım sahamda full stad,full kondısyon moral,ve de teşvik primi topla oynama oranı %65 e %35 gel gelelimki rakip tur atladı.

ikincisi,dmc kullanma demişsin.zannedersem yukarda yazdıklarımı okumamışsın farklı taktıkler ile de çıktım bunları da yazdım ve dmc kullanamdıklarım da var.yıne fayda etmedi

ve son olarak 3.dmc gereksiz demişsin.şimdi hazır ol

fotolara iyi bak bu arkadaş şu yenemediğim kişi ve ben ile aynı ligde bana 25 ona a 14 puan takmış ıkımızdende daha kalıtelı ve ıyı bır takım ben bu adamı ıkı defa yendım ustelık tek dmc ile de değil ıkı dmc ile.ama öbürünü yenemiyorum.şimdi nordeusdaki abiler bunuda açıklasın bana bir zahmet
    Selamlar;

Size sadece burada öneride bulunabilirim.Bu yüzden Nordeus Ekibinden inceleme yapılıp size geri dönüş yapılmasını istiyorsan destek ekibine yazmalısın çünkü benim görevim "Forum Türkiye" ve buradaki hataları ve önerileri bir rapor halinde toplayıp üst developerlara iletmek.O yüzden elimden geleni burada yapmak için uğraşıyorum.Seni de çok iyi anlıyorum.

DMC benim bu sezonumda size gereksiz olduğunu söyledim ve bu benim fikrim senin fikrinede saygı duyuyorum.Ok işaretlerini düşünücek olursam kesinlikle yanlış tercihlerinin olduğunu söyledim buda benim fikrim

Ben bunu kişisel olarak size fikrimi sunuyorum yapıp yapmama özgürlüğünüz olduğu gibi burada sadece size öneriden başka bu konu hakkında yardımcı olamam.Tam detaylı olarak destek ekibine yazmalısın ki senin sistemine girip geri dönüş yapabilsin personellerimiz.

(Not:Bende ne denersem deneyeyim yenemediğim takımlar var.Benden 3 yıldız aşağıda takıma yenildim.
    Ben bunu irdelersem bu şekilde eğer "iyi olan kazansın yerine her zaman en güçlü kazanır" fikri doğmuş olacak ki böyle bir şey asla futbol da yok.Böyle birşey olsaydı asla maçlarımı takip etmez nasıl olsa yenerim güçlüyüm derdim. )

O yüzden size sadece kendimden bir öneri verebilirim.Amacımız yardımcı olmaya çalışmak.

Destek ekibimize buradan ulaÅŸabilirsiniz Have a Problem? - TopEleven Support | TopEleven Support

http://forum.topeleven.com/hatalar-v...nda-bilgi.html

İlgi ve anlayışınız için şimdiden çok teşekkür ederiz.
    Last edited by Ercan Mehmet Minkil; 04-30-2015 at 07:36 AM.