zaten ilk işim 2.maçtan sonra hemen bir kaleci ve bir stoper almaktı onları da yaptım ama değişen bir şey yok. aldığım iki oyuncu 59 kalitesinde ama bir değişiklik yok yenilgilere devam ediyor takım.
defansın hepsi 5 yıldız birbirlerine alıştılar da ama beni düşündüren nokta şu hani siz dediniz ya defans 5-6 diye (tamam her iki maçta da böyle kabul) de neden ilk maçta 4 tane gol yerken ikinci maçta 4 gol yemiyorlar dereceleri hemen hemen aynı defans hattının, çelişkili değil mi sizce ?
Karşı takım 2.maçta defansı 5 lemiş ve oyuncuların istatistiği senin oyunculardan iyi...Yani senin baskını kıran bu olmalı diye düşünüyorum.Ki 2. maçta oyuncularının tümü 7nin altında sadece 1i 7 derecesinde bu da ilginç...
Geçmişte ki Chelsea - Barcelona maçını hatırlattı bu bana
5 kişi oynamadı ki defansta bence 8-1-1 oynadı rakip dmc dmr dml zaten defansif yöndeki oyuncular. ama ilginç olan tarafta şu işte ilk maçta hadi rakip 2 forvet, 1 amc ile oynadı 4 gol buldu ve her ne olursa olsun bende 4 tane attım orta sahası yok rakibin sistemde 1 mc ile orta saha yürümez ki, 2.maçta da oyuncuların hemen hemen hepsinin dereceleri aynı adam 1 gol attı diye defans hattının hepsi de mi 6 ile oynar 1 tek forvete karşı ? ilk maçta normal karşıladım da ikinci maçta bu dereceleri istatistiklerin sonucunu böyle görünce verdiğim ilk tepki gülmekti başka hiçbir şey değildi...