Bundan 2 sezon önce Takımı Baştan aşağı değiştirdim ve yaş ortalamam 18.3 olmuştu, o sezonu zar zorda olsa 2. bitirdim ve sonraki sezonlarda inanmayabilirsiniz
tek savunma ile şampiyonlar liginde final oynayıp 1 kez de almış bulunmaktayım, ligde ise dmc,mc,st oyuncularım arka arkaya sakatlanınca takım çöküşe geçsede ligide 2. bitirdim. ve 2 sezonda da ligde en az gol yiyen takımıyım
Şunu fark ettim önemli olan taktik sen taktiğini belirlersen ve sürekli o taktikle gidersen bi şekilde başarı geliyor, arkadaşada katılıyorum bence transferler sezon bitiminda yada başlangıcında yapılmalı yedekler bile bence, çünkü diğer türlü sıkıntılarda yaşayabiliyorsun mutluluklarda başıma çok geldi hiç ummadığım futbolcular beni şaşkına uğrattı, ümit beklediğim futbolcular hayal kırıklığına, takımını bence o yüzden 3-4 sezonda bir değiştirmek gerektiğine inananlardanım şuanki yaş ortalamam 21.3 sadece 1-2 ek transferler yaptım takımıma ve şuanda ligde 32 puanla tek yenilgisiz takımıyım,
gerçi
şunu fark ettim adamlar namağlup tek olan takım, rakibine 5-6 puan fark atmış bi ben 2 puan fark atabilmişim adaletini top eleven demek istiyorum ama bi yandan da iyi ligde heyecan oluyor :P