1. sert hücum oynama oyuncuların çok fazla kart görür.
2. pas yönü hep karışık olsun zaten topla karışık oynadıklarında her pozisyon da top kanatlara gelecek bunu canlı animasyonda göreceksin.
3. top çalma özelliği normal olsun.
4. ofsaytı kesinlikle kapat yoksa defans oyuncuların ortasaha çizgisine kadar çıkıyor kontra yemen kaçınılmaz oluyor sonuç olarak golü yiyorsun.
5. pres tarzında hep hafif olsun. sıkı olduğunda oyuncuların çabuk yoruluyor ve oyundan düşüyorlar.
Çok sağol hocam peki kanat oyuncuları,bek oyuncuları,ortasaha oyuncularına ileri geri ok vermeme gerek varmı ?
Eyvallah hocam dediklerine göre bir sistem yapacam hatta istersen yaptıktan sonra bide o şekli resim olarak atıyım
Senin yazdıklarına göre böyle bir şey yaptım markaj kısmında sanırım karşımdaki takımın hücum oyuncularına göre bölgesel veya adam adama yapmam gerekiyor benim düşüncem tabi yani şöyle eğer rakibin hücum oyuncuları benim defden güçlüyse bölgesel yaparım daha çok iş yapr ama eğer benim defden güçsüz ise o zamanda adam adama yaparım sizce nasıl olur ?
Pas atma şekli: kısa, markaj: adam adama şeklinde değiştir tamamdır
öyle yapma genelde ben şöyle yapıyorum. eğer rakip benden çok güçsüzse mesela rakip 65 70 civarıysa (benim şu andaki kadromun ortalaması 85 üzerinden 83.2) o maçı eğer şanssızlık olmazsa kazanıyorum. o zaman rakibin değerine göre sadece markaj tarzını bölgesel yapıyorum oyuncularım çok fazla kondisyon harcamasın diye, diğer maça saklıyorum kondisyonlarını. çünkü adam adama ile bölgesel de yaklaşık %10-15 kondisyon farklılık var.
Aynen Rasim Ozana katılıyorum son atmış olduğu yorumda Ercan Mehmet Minkil hocam yani dizilişindeki oyuncuların kalitesinden anlaşıldığı üzere seviyenizden bile kat kat kaliteli oyuncular normal o emirleri dizilişiniz ne olursa olsun zaten kazanmaya en yakın taraf sizssiniz tekrarda teşekkürler Rasim Ozan