Results 1 to 7 of 7

Thread: Oyuncunun Morali Nasıl Düzelir

Apprentice

Oyuncunun Morali Nasıl Düzelir

Tokensız yada moral artırıcı olmadan oyuncunun morali nasıl düzeliyor.

Apprentice
    oyuncu morali zaten tokenle düzelmez ama şunu yapabilirsin kendi seviyenden düşük bir arkadaşınla dostluk maçı ayarlayıp onu farklı yendiğinde birçok oyuncunun morali yükselecektir

Apprentice
    kimseyi ark. ekleyip dosluk maçı yapmam. bilinçli olarak habersiz dostluk maçı ayarlayıp adamlarımı yorup sakatlamış. oyüzden ne kadar arkadaş varsa sildim attım .

Apprentice
    sen deplasman olduğun için seni etkilemez eğer sakatlık, kondisyon düşüklüğü olursa kendi evinde oynadığın maçlarda olur

Apprentice
    deplansman ben olursam sakatlansa dahi etkilemiyormu. ozaman moral de gelmez dimi deplansman oldugunda moral kazanmazmı.

Apprentice
    deplasman da oynadığın zaman hiçbir zaman katkısı olmaz sana ne de zararı yani sakatlık gibi falan. sadece maçını oynarsın. ama evinde bir hazırlık maçı oynarsan para, kondisyon paketi falan kazanabilirsin

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Ahmet T. Öncü View Post
    deplansman ben olursam sakatlansa dahi etkilemiyormu. ozaman moral de gelmez dimi deplansman oldugunda moral kazanmazmı.
    Deplasman takımı hiçbir şekilde etkilenmez.Hiçbir puanda alamazsınız.Ev sahibi takım bunlardan etkilenir ama.