Evet öyle öneriyor. AMC rakip defans arasında genellikle iş yapamayabilir. Bir de DMC yerine 3 MC oynatsan daha iyi olur. Ben bu taktiğin çift forvet ve 3 lü mc sini uyguluyorum.
Evet öyle öneriyor. AMC rakip defans arasında genellikle iş yapamayabilir. Bir de DMC yerine 3 MC oynatsan daha iyi olur. Ben bu taktiğin çift forvet ve 3 lü mc sini uyguluyorum.
Ofansif
Ortadan
Karışık
Açık
.....
Adamadama
Normal
Sıkı
Açık
Rakibe göre ayarla sürekli oyuncu oklarını. Mesela rakip güçlü ise dmr ve dml leri geri ok yap dmc geri ok yap. Benim çift forvetlerden sağdaki ileri ok soldaki sabit. Sağ sol mc ileri ok (rakip güçsüzse 3 mc ileri ok). Sağ sol dmr dml lerden birini her zaman geri ok yap ki 3 lü defans oyuncuları zor durumda kalmasın.
Ben bu taktikle kupa şamp. Ve ligde sürekli galibiyetteyim. Federasyonda yenildim adam baya güçlüydü
Zayıf rakipler olduğu zaman dmc yi iptal et çift forvet oynat. Dmr ya da dml lerinden karşılaştır hangisinin defansif yönü iyise geri ok yap diğerini ileri. Oyuna ve rakibe göre ayarla sürekli
ilk 3 maç mağlubiyet. İnatla bu dizilimi savunacağız
Bu dizilişten bir halt olmaz 3 defans oyuncusu, 3 defansif orta saha e doğal olarak gol atacak adam kalmıyor. Bu oyun böyle abartılı dengesiz dizilişleri affetmiyor ve kaybediyorsunuz. Hocam arkadaş listende oyunu bırakmış veya çok güçsüz birini seç dostluk maçı ayarla, normalde rahat 10- 0 yenebileceğin biri olsun. Zoru zoruna 2-0 , veya 3-0 gibi skorlarla yeniyorsan burada bariz dizlişte bir sorun var demektir. Emirler, zaten diziliş kötüyse bir şeyi değiştiremiyor.