Legat de crearea a doi jucatori dupa placul antrenorului(Repet ar trebui un numar de maxim 2 jucatori,calitatea egala maxim ca la impresar,o taxa de 70 tokeni sa zic,20 in plus pentru faptul ca poti sa il creezi cum vrei) :
Oricum antrenorul personal este inutil,nu stiu cine isi permite sa arunce sume exorbitante pentru el,e mult prea scump pretul cerut acolo.
Iar ceea ce am propus eu poate ajuta jocul in sensul ca in viata reala daca iti trebuie un jucator si ai bani iti cumperi ce iti trebuie,asa si in joc...daca ai tokeni iti faci unul -doi cum vrei si ai terminat balciul,sunt sezoane cand caut cate un jucator pe un anume post si se termina sezonul si nu mai gasesc,cel mai adesea am la cei de banda ...ii vreau cam ml-aml respectiv mr-amr sa ii pot folosi mai ofensivi cand am nevoie fara sa fac schimbare.Atunci as putea sa imi fac mc-amc sau mc-dmc.Ar fi multe posibilitati.
Legat de noi abilitati:
Ar dinamiza si piata transferurilor,ar aduce imbunatatiri in joc,in schemele de joc...gen pasator cu pase lungi,sau alte scheme...
Trebuie marita calitatea la jucatorii de la academie pentru ca nu ii foloseste nimeni care vrea performanta,decat pentru buget,ori in viata reala nu e chiar asa...exemple sunt destule cu debuturi la 15-16 ani in prima liga ,nationala,etc...
Acest joc e facut dupa un sport real,deci ar trebui sa adopte cat mai multe din desfasurarea lui in viata reala.
O prostie mi se pare si bugetul maxim,uneori te dezavantajeaza,poti pierde bani.