-Renuntarea la a cere tokeni pentru jucatorul de la academie
-Marirea calitatii jucatorilor de la academie,pana acum nu am folosit niciunul,de obicei unul nu il opresc din cauza tokenilor,costa mult,iar pe al doile il vand ca e slab...
-Posibilitatea crearii a doi jucatori pe sezon cu abilitatea pe care o vrem,nivelul pe care il dorim,sa ii alegem si piciorul de baza,etc...contra unei taxe de tokeni bineinteles...Adica daca vreau un shadow strike de 18 ani left foot sa pot sa mi-l fac...chiar daca platesc o taxa mai mare pe el,macar imi fac placerea
-Posibilitatea sa am mai multi juactori in lot/ posibilitate sa am echipa a doua cu care sa ai competitie doar pentru rodare jucatori,fara premii.
-Abilitate noua/noi in joc...exemplu: jucator care centreaza,care poate fi denumit :,,pasator'',mai pot fi gasite si altele...la atacnti de exemplu ,,marcator cu capul''
-Un avantaj mai mare pentru jucatorii impatimiti care intra la meci...eu unul intru la aproape toate si de multe ori nu simt diferenta ,ba se intampla sa joc acasa ,sa mai am si multi sustinatori,echipa mai buna si...degeaba.
Ar mai fi si altele,dar astea mi-au venit in minte pe moment...ce spuneti de ele?