Ce parere aveti despre o versiune desktop a jocului? O versiune ce necesita instalarea pe PC, Laptop, etc. dar care sa fie mult mai ampla si cu mai multe optiuni.
DA
NU
Ce parere aveti despre o versiune desktop a jocului? O versiune ce necesita instalarea pe PC, Laptop, etc. dar care sa fie mult mai ampla si cu mai multe optiuni.
Probabil ca s-ar incarca mult mai rapid si o versiune pt. PC ar trebui sa aibe mult mai multe optiuni, etc.
Daca s-ar crea o astfel de versiune cu siguranta s-ar putea imbunatatii la infinit optiunile si grafica jocului . Traim intr-o lume in care totul se face cu o rapiditate extraordinara . Ca sa fi mereu in top si sa domini piata jocurilor de football manager , o companie cum e Nordeus trebuie sa vi luna de luna cu ceva nou , cu pachete promotionale etc. Magazinul de tricouri si embleme ar trebui sa fie plin de articole noi. Nu sa astepti 3 -5 luni pana poate baga un tricou sau o emblema . Sincer , am cumparat tokeni ca sa-mi iau o emblema care mi-a placut tare . De ce n-as face asta din nou ? Chestiile astea ar trebui date pe la urechile celor de la Nordeus . E in interesul lor , dar mai ales al nostru .
Trimis de pe al meu P5 folosind Tapatalk
Am două conturi , nivele diferite ( 8 și 4 ) cu 8 intru cu log FB în special PC dar si tel. Merge bine.
Celalalt e pe tabletă - android - ma loghez cu google + si nu pot sa-l deschid pe PC în topeleven.com.
Am un motiv serios. Daca cumpăr token de acolo in EURO castig 40 % în plus .
Cum aflu ce ID am ?
Se pare ca aceasta sugestia s-a implementat deci nu mai are rost sa tinem topicul deschis. Topic inchis!