ovog manadjera pikam evo ima 3 godine ... verovatno i nebih bio tu da nije tog mog prijatelja koji mi je rekao da igra postoji a i od ranije smo pikali te raznorazne manadjere ... uglavnom igrali smo mi top11 tako i u jednom smo trenutku prestali ... proslo je vremena neznam ni ja koliko ... u jednom trenutku me zvao taj prijatelj i rekao mi je da je izgubio klub tj da mu je obrisan ... brze bolje sam se ulogovao na svoj klub ... i dalje je bio tu ... itd.
skoro sam se ulogovao na jednu igru koju necu sada da imenujem a neki je nemci rade ja sam to igrao par godina a u poslednje 2 godine nisam uopste usao tamo ... kada sam se skoro ulogovao tamo moj tzv. ,,klipbord'' nemci cuvaju znaci sta sam ja podesio da mi je od keca do devetke i dalje stoji tamo negde sacuvano da su to komande na tom brodicu itd....
iskreno zao mi je tog mog prijatelja koji je sada ,,opet'' 4-5 LVL a davao je daleko vise love nego ja ... tim mu se zvao chelsea svi su mu se igraci zvali kao u chelsea-u od skauta je uzimao komad-dva svake sezone ... i vi sad tako nekom ko je placao jednostavno kazete nisi se ulogovao 70 dana nemas vise klub ili tako nesto ... to najblaze receno nije fer a evo i mog predloga ...
da uvedete nesto kao neke titule npr. da kad dohvatis 15 LVL igrac dobija neku titulu mozete to da nazovete (A licenca, profesionalni manadjer itd)... a npr. da na 25 LVL bude manadjer svetske klase ... e sad to bi znacilo sledece da igrac koji je jednom dohvatio 15 LVL uvek ima taj LVL zagarantovan. Znaci dosao si do 22 LVL-a pa se nisi ulogovao tih 70 dana a onda kada se ulogujes dobijas klub 15 LVL-a ... isto tako na 25 LVL-u dohvatas tu drugu titulu i uvek imas zagarantovan klub tog LVL-a i sve tako ...
ovakav neki sistem morate da napravite jer to jednostavno salje signal da je cela prica pravedna a ne kao daj mi pare i mora da si stalno tu ...
eto tako ajd prijatno sve ovo napisah da ovaj vas i nas top11 bude sto bolji ...