Results 1 to 4 of 4
Like Tree2Likes
 • 1 Post By Svajc
 • 1 Post By MDKII

Thread: Nordeuse, probudi se!!!

 1. #1
  Dreamer Svajc's Avatar
  Join Date
  Jun 2013
  Posts
  416

  Nordeuse, probudi se!!!

  Umesto ubacivanja novih grbova i dresova, trebali biste da poradite na samoj igrici, kako biste je učinili što realnijom i boljom. Koliko ja vidim osim visualnog dela (novih grbova i dresova, interfejsa...), igrica je totalno stala u razvoju, ništa novo se ne uvodi, ne mogu da se reše ni postojeći problemi kao što su prijateljske utakmice, bagovi prilikom aukcija...Kako bi bilo da ubacite nove komentare prilikom meča, nove spec. osobine itd?!

 2. #2
  Dreamer Svajc's Avatar
  Join Date
  Jun 2013
  Posts
  416
  I naravno dobili smo novi grb i dresove...  Nordeuse, ako mislite da ste ovim unapredili igru grdno se varate. Nažalost, njihova politika je da igrači tj. menadžeri što više troše tokene kako bi iste kupili i ništa drugo nije važno.

 3. #3
  MDKII
  Guest
  Osobe koje su zaduzene za nove dresove nisu iste koje rade na programerskom delu igre, tako da jedno ne oduzima vremena od drugog. Na novim unapredjenjima se uvek radi, ali proces od idejne faze do implementacije tako da je nesto dostupno svim korisnicima je dug. Imamo nekoliko unapredjenja za koje se nadamo da ce biti pusteni do kraja godine i za koje smo sigurni da ce se dopasti igracima.
  Svajc likes this.

 4. #4
  Dreamer Svajc's Avatar
  Join Date
  Jun 2013
  Posts
  416
  Ovo su odlične novosti...hvala na odgovoru!