1Likes
-
1
Post By Jankovicpavle
-
predlog za zamenu kofercica...
Sta mislite o ideji da mogu da se menjaju kofercici npr. da dam 10 plavih za 5 zelenih uz naknadu od 1 tokena ... vremenom se nakupi jedna vrsta kofercica posebno za menadzere koji redovno prate svoje meceve...
-
Famous
Solidan predlog, ne bih imao nista protiv da se ovo uvede
-
Предлог није лош али много је мултија у игри те би то смањило продају токена и куповину коферчића од Нордеуса. Не верујем да им то иде у прилог. Што се мене тиче ја сам био у кризи са црвеним и зеленим, али сам се заинатио да недам ни 1 једини токен за коферчиће или померање утакмице и сад полако идем у +
-
Pa moze biti da ce Nordeus tako odluciti , ali posto mi je svaka pozicija u timu pokrivena sa najmanje dva igraca sa slicnim karakteristikama koji pokrivaju istu poziciju ja ubuduce necu trositi kofercice nego cu ubacivati rezervnog igraca ... trebalo bi da im je isplativije da mi uzmu npr 10 plavih za 5 zelenih uz naknadu + token ... ja npr tako razmisljam a oni neka odluce sta im se vise isplati ... po meni predlog bi mogao proci i u vidu osvezenja posto skoro nista novo nisu ubacili u poslednje vreme ....
-
Dobar je predlog jos samo kad bi neko prelistao forum procitao bi da sam ja isti predlog za zamenu kofercica dao jos u Avgustu.
Onda mi je Sretkovic rekao da je predlog dobar i da ce ga proslediti podrsci.
-