Results 1 to 2 of 2
Like Tree1Likes
 • 1 Post By terenska inicijativa

Thread: par opservacija

 1. #1
  Newbie
  Join Date
  Dec 2013
  Posts
  1

  par opservacija

  Posto mi je ovo prvi post da se predstavim ukratko:
  Igram top eleven tri i po godine, tacnije od maja 2010 kada sam procitao u novinama da nasi programeri prave igricu. Trenutno sam 34.nivo, imao sam uspona i padova ali ipak je top eleven za sve ove godine postalo vise od navike, nesto svakodnevno. Tu sam skoro svaki dan, redovno. Zato mislim da imam pravo da javno kazem sta mi smeta i sta moze da se popravi.

  Ok je da nema uvek svih igraca svih pozicija na aukciji, ali znate sta je za mene frustrirajuce? Kada ja odem na visi nivo i onda nema igraca za kupovinu cele sezone sa pet zvezdica, evo recimo prosle godine jedva sam nasao jednog sa 186 od 26-27 godina. A sada posto sam ostao u istom nivou, evo pocela je danas sezona, malopre je bilo jedno 30 igraca sa skilom od 188-189 i to jedno 10-15 najtrazenijih mladih igraca(klinaca).Ovim se znacajno obezvredjuje trud i oni igraci koji ulaze u ligu se izjednacavaju bez mnogo problema sa nama. Ko to odredjuje kada ce se igraci pojaviti na aukciji?

  Drugo kako se odredjuje termin odigravanja utakmica? Meni stalno pada da sam domacin u ligi oko podne sto mi nikako ne odgovara jer sam tada na poslu. A vidim da su neki isto tako privelegovani pa su konstantno domacini u 20 ili oko 22h. Kao sto vidim da su sadau kupu neki suludi termini od 2-3 sata posle ponoci.

  Trece, sada na ovom nivou jednostavno prihodi kluba nisu dovoljni da se pokriju plate igraca pa sam prinudjen da igram sa 14-15 igraca u timu. To i nije bas realno.

  Imao bih jos svasta da napisem, ali dosta i ovo za prvo javljanje. Nadam se da ce neko ovo procitati a i mi malo da prodiskutujemo.
  live83 likes this.

 2. #2
  Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
  Join Date
  Nov 2012
  Location
  Serbia
  Posts
  3,937
  Glavni problem je što timovi sa najviših nivoa nazaduju jer nema dovoljno ekipa da se stalno pravi novi nivo lige. A što se tiče igrača na TL to je redovan problem svih igrača sa najviših nivoa retko puštaju botove.
  Season 105, Manager Level 61, League level 61