Results 1 to 10 of 10
Like Tree2Likes
 • 2 Post By nsretkovic

Thread: Aukcije, kupovina igrača

 1. #1
  Newbie
  Join Date
  Jan 2014
  Location
  Niksic, Serbia
  Posts
  1

  Angry Aukcije, kupovina igrača

  Najveći problem su vam aukcije, jer koliko god tokena imali uvek će se naći neko sa +1 više tokena. Imao sam 35 rokena pre nekoliko dana i hteo da kupim igrača. Ali hoćeš - našao se jedan momak iz Portugala i uprkos mojim tokenima on je imao više. Potpuno sam razočaran. A i mogli bi sniziti cenu igrača na skaut listi - jer, 50 tokena je ipak previše. Najbolje bi bilo da se plaćaju samo novcem.

 2. #2
  Famous nsretkovic's Avatar
  Join Date
  Jan 2013
  Location
  Serbia
  Posts
  1,578
  1. To ne verujem da je neki problem koji bi Nordeus trebao da resava, jer niko ne moze nikome da odredi koliko ce tokena da ima, postoje oni sto ulazu novac u ovu igru pa imaju pre 1000 tokena...niko njima ne moze zabraniti da oni bacaju pare (iako je to totalno bezveze) i da imaju tokena koliko zele...
  2. Samo da dam odgovor : Kad bi se skauti kupovali novcem to ne bi bilo zanimljivo, ni nama, ni Nordeusu...jer pazi ti, za obicnog igraca sa transfer liste ti trebaju tokeni + novac a kada bi za skaute trebao samo novac da li bi onda neko vodio racuna o tome koliko tokena ima i da li bi iko uopste kupovao igrace sa transfer liste?

 3. #3
  Newbie
  Join Date
  Mar 2014
  Posts
  1
  Slazem se sa ovim gospodinom, nije fer sto ste postavili ovakve uslove da covjek jednostavno za jednog igraca prosjecne kvalitete da bi ga osvojio moras da das bruku tokena ja licno smatram da nema potrebe da se uvodi ona knockout round nego ko zadnji ponudi u regularnom dijelu i on je i osvajac molim vas da to uvedete nema smisla da raja bezveze gubi tokene moj prijatelj je izgubio isto 20 tokena za jednog igraca i zbog tih rundi je izgubio sve tokene

 4. #4
  Newbie
  Join Date
  May 2014
  Location
  Mladenovac, Serbia
  Posts
  5
  Ja sam u jednoj rundi potrosio 40 tokena ali sam ga na kraju dobio, a isto predlazem da onaj ko ne dobije igraca a ponudi 30 tokena da mu se ti tokeni vrate!

 5. #5
  Newbie
  Join Date
  Dec 2013
  Posts
  36
  slazem se 50 tokena je previseeee

 6. #6
  Newbie
  Join Date
  Dec 2013
  Posts
  36
  ja bih ovak2 za 2.000 k kupis 200 tokena

 7. #7
  Apprentice DakAfcB's Avatar
  Join Date
  Jul 2013
  Location
  Montenegro
  Posts
  197
  Pametno da se kupuje, u sate kad je manje igraca "online"... Zasto odma prvi dan naciti 50 - 100 tokena na JEDNOG igraca?!
  Sacekaj sjutra - prekosjutra, ujutro rano - kasnije ... ne idi do 100 rundi, nije jedini igrac na skaut listi !
  Kupujem trofej KUPA. Ponude PM.

 8. #8
  Newbie
  Join Date
  Mar 2015
  Posts
  1
  Prije nego kupim igraca pratim aukcije za najmanje 20 njih i svih 20 završava u inicijalnoj rundi i onda naravno kad dodje igrac kojeg ja zelim da kupim automatski ulaze u borbu za tog istog jos 3-4 igraca i borba traje bas puno rundi dok ja ne potrosim sve tokene...iskreno mislim da je ovo jedno veliko stimanje i razočaran sam u igricu totalno i vjerovatno cu je prestati igrati zbog toga jer se ponavljala takva situacija bezbroj puta..zanima me samo je li tako i kod drugih igraca...

 9. #9
  Apprentice Najdox's Avatar
  Join Date
  Feb 2015
  Location
  Bosnia & Herzegovina
  Posts
  195
  U periodu od 7:00 pa do 8:00 (u jutro) možete kupit igrača za 1 token...
  Rijetko se dešava da imate borbu sa nekim menađerom oko kupovine nekog igrača u tom periodu...

 10. #10
  Newbie milvol's Avatar
  Join Date
  Apr 2015
  Location
  Belgrade
  Posts
  8
  U pravu su članovi kad kažu da se ne treba zaletati na igrača. Svaki dan ima igrača na aukcijama i dobrih i manje dobrih. Aukcija u realnosti, daješ pare da uđeš na aukciju, onaj ko ponudi najviše dobija i toliko plaća.
  Eventualno da, u zavisnoti od kvaliteta igrača, treba 1, 2, 5 tokena da uopšte uđeš u prvi krug aukcije. Ukoliko ne kupiš igrača, vraćaju se tokeni onima koji su izgubili. Ali mora da ima bar uslov da platiš ulazak na aukciju.
  E sad, dal je u interesu da se vrate tokeni, ne verujem, jer bi u slučaju ovoga što sam napisao, bila manja "tuča" na aukcijama, jer bi uvek znao koliko sigurno gubiš, ako izgubiš.
  Ako se želi postići obostrano zadovoljstvo, mislim da je ovaj predlog sasvim realan. Šta ostali misle o tome?
  No one likes us, we don't care, we are Millwall, super Millwall, we are Millwall from the Den!