Results 1 to 7 of 7
Like Tree4Likes
 • 1 Post By Fahrudin Adilović
 • 2 Post By dachimir
 • 1 Post By milvol

Thread: Prodaja/transfer igraca

 1. #1
  Newbie
  Join Date
  Oct 2014
  Posts
  2

  Prodaja/transfer igraca

  Pozdrav drugari


  Sugestija u vezi prodaje i transfera igraca.Msm da bi trebali uvesti opciju kod prodaje igraca,da svaki igrac moze da se proda,pa bar i za pola cene,kao i u pravom fudbalu svaki igrac ce naci klub,pa i za manje pare
  Evo na primer,danas 5i dan sezone,na transfer listi su mi 3 igraca, jedan mladji od 19 god cetiri zvezdice ,jedan od 24 isto sa 4 z. i jedan matorac sa jednom zvezdicom 31 god ja msm .E oni su 6,7 dana konstantno(ceo dan -.-) na transfer listi,nekad i za najmanju sumu,od 75,6 m i nista .I sve vise gubim strpljenje i dodje mi da ih otpustim za dz,iaoko bi mozda neko naleteo da ih kupi 26. dan sezone.U ovom trenutku znacilo bi mi i dva igraca da dam za jednog(prosecnog).Sve to traje par sezona unazad.Nekako mi se cini da je sve teze prodati igraca.

  Nadam se da se jos neko slaze sa mnom Uvedimo opciju prodaj U pola

 2. #2
  Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
  Join Date
  Nov 2012
  Location
  Beograd, Serbia
  Posts
  4,810
  Ja se slazem skroz sa tobom,posto vecina ima problema da proda igraca tokom sezone ovo bi bilo bas super resenje...

  Podrzavam predlog Bla14

 3. #3
  Banned
  Join Date
  Sep 2014
  Location
  Beograd
  Posts
  11,102
  Trebalo bi botovi da popunjavaju svoje ekipe tako što će kupovati igrače koje niko neće, a ne generisanim 33, 34-godišnjacima od preko sto kila

 4. #4
  Newbie
  Join Date
  Oct 2014
  Posts
  2
  Evo sad sam malo prelistao forum,i videh da nisam jedini koji se zali na ovo.

  @NTNK Hvala na podrsci

  @Steppenwolf ko god,samo nek ih neko otkupi .30,35 milki,dosta.Samo da se ne vucem sa njima cele sezone

 5. #5
  Newbie
  Join Date
  Dec 2014
  Posts
  4
  Slažem se sa ovim i još bih dodao da se nekako poprave prihodi klubova.
  Bilo kroz povećanje prihoda od reklama, kroz posjetu, trgovinu i sl. Mislim nemoguće je sa ovakvom platnom listom ostati u nekom plusu.
  NTNK likes this.

 6. #6
  Newbie
  Join Date
  Dec 2014
  Posts
  4
  Lako moze da se resi problem prodaje, pritom nema sta da se izmislja. Samo pogledati kako u realnom zivoru rade menadzerske agencije, i uvesti ih i u igru. Okacis na transfer listu, ako niko nece, onda prodas men. agenciji u pola cene i zdravo. Ovako niko nista ne prodaje, a samim tim ni ne kupuje, i igra nema smisla.
  Ali, "nekome" su se ocigledno osladile pare, pa hoce da igraci menjaju tokene za kes da ne bi otisli u minus, a kad nema tokena, onda zna se, kupuj za zivu lovu...
  NTNK and Shadow like this.

 7. #7
  Newbie milvol's Avatar
  Join Date
  Apr 2015
  Location
  Belgrade
  Posts
  8
  Pa igrice se i prave da bi se zaradile pare, svakom proizvodu je to krajnji cilj, da donese pare. Ova igrica je besplatna, tako da negde mora da generiše prihod. Ako bi postojale menadžerske agencije, svi bi njima gurali igrače koje niko neće. Igra bi postala značajno lakša. Ovako se trudimo da balansiramo, da vodimo računa koga i kad kupujemo, da ne gomilamo igrače zbog uspeha u jednoj sezoni, a da posle ne znamo šta ćemo sa njima.
  Slažem se sa tobom i ostalima, da loše igrače niko neće. U igrici ne postoje Turska i Kina, eventualno istočne zemlje, da se uhlebe loši fudbaleri Pošto dugo igram, preko 15 godina, Football/Championship managera, imao sam problema sa prodajom igrača, da rasteretim ekipu, pa ih prodam za 0, da ne bih plaćao fee za raskid ili da mi opterećuju budžet.

  Solomonsko rešenje bi bilo da mogu da se prodaju za 0, da se ne plati ni fee, a i da ne opterećuju budžet. Tako bi, verovatno, svi bili zadovoljni.
  NTNK likes this.
  No one likes us, we don't care, we are Millwall, super Millwall, we are Millwall from the Den!