Results 1 to 7 of 7
Like Tree4Likes
  • 1 Post By Fahrudin Adilović
  • 2 Post By dachimir
  • 1 Post By milvol

Thread: Prodaja/transfer igraca

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    2

    Prodaja/transfer igraca

    Pozdrav drugari


    Sugestija u vezi prodaje i transfera igraca.Msm da bi trebali uvesti opciju kod prodaje igraca,da svaki igrac moze da se proda,pa bar i za pola cene,kao i u pravom fudbalu svaki igrac ce naci klub,pa i za manje pare
    Evo na primer,danas 5i dan sezone,na transfer listi su mi 3 igraca, jedan mladji od 19 god cetiri zvezdice ,jedan od 24 isto sa 4 z. i jedan matorac sa jednom zvezdicom 31 god ja msm .E oni su 6,7 dana konstantno(ceo dan -.-) na transfer listi,nekad i za najmanju sumu,od 75,6 m i nista .I sve vise gubim strpljenje i dodje mi da ih otpustim za dz,iaoko bi mozda neko naleteo da ih kupi 26. dan sezone.U ovom trenutku znacilo bi mi i dva igraca da dam za jednog(prosecnog).Sve to traje par sezona unazad.Nekako mi se cini da je sve teze prodati igraca.

    Nadam se da se jos neko slaze sa mnom Uvedimo opciju prodaj U pola

  2. #2
    Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Beograd, Serbia
    Posts
    4,810
    Ja se slazem skroz sa tobom,posto vecina ima problema da proda igraca tokom sezone ovo bi bilo bas super resenje...

    Podrzavam predlog Bla14

  3. #3
    VIP
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Beograd
    Posts
    11,542
    Trebalo bi botovi da popunjavaju svoje ekipe tako što će kupovati igrače koje niko neće, a ne generisanim 33, 34-godišnjacima od preko sto kila

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    2
    Evo sad sam malo prelistao forum,i videh da nisam jedini koji se zali na ovo.

    @NTNK Hvala na podrsci

    @Steppenwolf ko god,samo nek ih neko otkupi .30,35 milki,dosta.Samo da se ne vucem sa njima cele sezone

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    4
    Slažem se sa ovim i još bih dodao da se nekako poprave prihodi klubova.
    Bilo kroz povećanje prihoda od reklama, kroz posjetu, trgovinu i sl. Mislim nemoguće je sa ovakvom platnom listom ostati u nekom plusu.
    NTNK likes this.

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    4
    Lako moze da se resi problem prodaje, pritom nema sta da se izmislja. Samo pogledati kako u realnom zivoru rade menadzerske agencije, i uvesti ih i u igru. Okacis na transfer listu, ako niko nece, onda prodas men. agenciji u pola cene i zdravo. Ovako niko nista ne prodaje, a samim tim ni ne kupuje, i igra nema smisla.
    Ali, "nekome" su se ocigledno osladile pare, pa hoce da igraci menjaju tokene za kes da ne bi otisli u minus, a kad nema tokena, onda zna se, kupuj za zivu lovu...
    NTNK and Shadow like this.

  7. #7
    Newbie milvol's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Belgrade
    Posts
    8
    Pa igrice se i prave da bi se zaradile pare, svakom proizvodu je to krajnji cilj, da donese pare. Ova igrica je besplatna, tako da negde mora da generiše prihod. Ako bi postojale menadžerske agencije, svi bi njima gurali igrače koje niko neće. Igra bi postala značajno lakša. Ovako se trudimo da balansiramo, da vodimo računa koga i kad kupujemo, da ne gomilamo igrače zbog uspeha u jednoj sezoni, a da posle ne znamo šta ćemo sa njima.
    Slažem se sa tobom i ostalima, da loše igrače niko neće. U igrici ne postoje Turska i Kina, eventualno istočne zemlje, da se uhlebe loši fudbaleri Pošto dugo igram, preko 15 godina, Football/Championship managera, imao sam problema sa prodajom igrača, da rasteretim ekipu, pa ih prodam za 0, da ne bih plaćao fee za raskid ili da mi opterećuju budžet.

    Solomonsko rešenje bi bilo da mogu da se prodaju za 0, da se ne plati ni fee, a i da ne opterećuju budžet. Tako bi, verovatno, svi bili zadovoljni.
    NTNK likes this.
    No one likes us, we don't care, we are Millwall, super Millwall, we are Millwall from the Den!