@ t11 fan

-Skill
Sam igračev skill je neravnomjerno i nelogično raspoređen. Igrači koji nastaju trebali bi imati izražen skill prema poziciji ili pozicijama koje mogu igrati. Npr. ST bi trebao odmah imati prosječnu kvalitetu X, defenzivni skill X - 10, napadački X + 6/7/8, fizički X + 2/3/4

odličan predlog

-Aktivni menažeri za listu pregovora
Menažer koji bi htio kupiti putem pregovora igrača iz drugog tima, trebao bi imati informaciju (barem u obliku neke "lampice" crveno-zeleno) da li je protivnički menadžer-vlasnik željenog igrača aktivan u zadnjih npr. tjedan dana
Ako se nije ulogirao u to vrijeme, upalila bi se crvena lampica te na taj način bi menadžer izbjegao gubljenje vremena čekajući odgovor kojeg neće dobiti

i mene nervira sto moram da čekam 24 sata da istekne ponuda. zato dobro proucim klub pre nego sto posaljem ponudu ali ni to ne rešava 100% problem.
mislim da i kad kontaktiramo aktivnog menadžera, on/ona čeka da vidi da li će kupiti igrača na toj poziciji pa tek onda pristaje na ponudu. s obzirom da sada postoji obaveštenje kad stigne ponuda ( mob. / tablet verzija ) možda treba smanjiti period na recimo 8 sati.