Results 1 to 10 of 12
Like Tree20Likes

Thread: t11_fan TE update

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    @ t11 fan

-Skill
    Sam igračev skill je neravnomjerno i nelogično raspoređen. Igrači koji nastaju trebali bi imati izražen skill prema poziciji ili pozicijama koje mogu igrati. Npr. ST bi trebao odmah imati prosječnu kvalitetu X, defenzivni skill X - 10, napadački X + 6/7/8, fizički X + 2/3/4

odličan predlog

-Aktivni menažeri za listu pregovora
    Menažer koji bi htio kupiti putem pregovora igrača iz drugog tima, trebao bi imati informaciju (barem u obliku neke "lampice" crveno-zeleno) da li je protivnički menadžer-vlasnik željenog igrača aktivan u zadnjih npr. tjedan dana
    Ako se nije ulogirao u to vrijeme, upalila bi se crvena lampica te na taj način bi menadžer izbjegao gubljenje vremena čekajući odgovor kojeg neće dobiti

i mene nervira sto moram da čekam 24 sata da istekne ponuda. zato dobro proucim klub pre nego sto posaljem ponudu ali ni to ne rešava 100% problem.
    mislim da i kad kontaktiramo aktivnog menadžera, on/ona čeka da vidi da li će kupiti igrača na toj poziciji pa tek onda pristaje na ponudu. s obzirom da sada postoji obaveštenje kad stigne ponuda ( mob. / tablet verzija ) možda treba smanjiti period na recimo 8 sati.
    t11_fan and Macva FC like this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    ...i mene nervira sto moram da čekam 24 sata da istekne ponuda. zato dobro proucim klub pre nego sto posaljem ponudu ali ni to ne rešava 100% problem.
    mislim da i kad kontaktiramo aktivnog menadžera, on/ona čeka da vidi da li će kupiti igrača na toj poziciji pa tek onda pristaje na ponudu. s obzirom da sada postoji obaveštenje kad stigne ponuda ( mob. / tablet verzija ) možda treba smanjiti period na recimo 8 sati.
    Ovo sam predložio iz razloga što ne znaju svi menažeri za mogućnost provjere protivničkog tima, a dio njih ne zna procjeniti da li je protivnički menažder aktivan ili ne. Naravno, nije ni moguće uraditi točnu procjenu svaki put. Postoje i jaki timovi koji su upravo ili nedavno napušteni, ili je menadžer zbog nekog razloga slabo aktivan pa mislim da bi ta "lampica" svakako pomogla.
    lespa and Macva FC like this.
    Ex top eleven player