-Niko, ali niko od mnooogih mojih fb. T.Eleven prijatelja nije zadovoljan novim update kupovinom a i prodajom igrača! Trebali su da ostave stari sistem i samo da promene povratak Tokena i ubrzanu kupovinu, jer šta vredi meni brza kupovina kada ne mogu da prodam mladu nadu koji ima 18 godina i 38% (244), ranije su se ''ubijali'' da bi pazarili takvog igrača a sada ga već 15ti put za redom stavljam na prodaju i izgubih 1 sat i NIŠTA, a to je sve zbog sistema pazarenja, jer svi igrači ispod 5 zvezdica su bzv. u procesu prodaje od 4 minuta kada ih niko NE ŽELI. Ogroman broj ljudi gubi strpljenje a održava ih činjenica da igraju već 4,5,6 godina, ja lično 11.Oktobar.2012, a T.E. je upravo starije igrače ali u potpunosti ZAPOSTAVIO a daju se ogromni benefiti starterima, primer je što bidujemo za istog igrača on na Level 1 a ja na Level 48, potpuno suluda situacija koju bi MORALI PROMENITI iz respekta prema ''starijim'' igračima! Lično znam čoveka od 47 godina koji je počeo kada i ja ali on je na Level 51 i čovek je igrao 15ak dana od najnovijeg Update i puko mu film i obrisao je skroz igricu sa fb.-a i ja ga pitam ''Pa što makar nisi potpisao da ti se skupljaju Tokeni, možda bude bolje'' a on mi odgovori ''Iz principa''. Nadam se da nisam skroooz smorio ali bih MOLIO SVE koji su potpuno nezadovoljni isključivo kupovinom i prodajom igrača da pruže PODRŠKU u vidu komentara, pa makar bile samo dve reči, POZDRAV!!!