Results 1 to 5 of 5
Like Tree2Likes
  • 1 Post By Страхиња998
  • 1 Post By Pedja_99

Thread: Uigrane akcije i uvezbani prekidi

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie Dexi's Avatar
    -Pa do skoro je bila ona fora, izvodi se korner i odmah se svira drugi korner i to je bio 100% gol a sada su obrnuli situaciju i kada se svira korner za kornerom gola nema takođe u 100% slučajeva... ali ova GLUPA novina sa kupovinom i prodajom igrača je mnooogo unazadila igricu, em što bidujemo za istog igrača ja na Level 48 i tamo neko na Level 3, em što mi je malo bukvalno 300 Tokena za potpuno nov sastav, em što kao stavljaju igrače sa 4 i 3 zvezdice da se pazari pored igrača sa 5 zvezdica koje NARAVNO niko ni ne gleda, em što ne mogu da prodam igrača od 18, 19 godina koji je kod mene sa 3 * i malo mu fali do 4 * i to zato što ga upravo svrstavaju kada ga prodajem sa igračima koji imaju 4 i 5 * i moram da ga prodajem 30 puta ne bi li bio svrstan kao da ima 5 *, em što su potpuno ZAPOSTAVILI ''starije'' igrače a sve benefite imaju novajlije, pa i mogućnost da izgrade ceo kompleks infrastrukture potpuno brzo ko ima Tokena, em što ne vidim kada pazarim igrača kakav je igrač bio do tog momenta, vidim samo %, em što mi se često dešava da odigram meč LIGE, odmah za njim meč SAVEZA a odmah iza SAVEZA meč KUP-a ili NIVEA ili L.Š. i blokira mi da napunim ili zamenim igrače posle tog prvog LIGA meča i zbog toga gubim i u SAVEZ meču i u KUP, NIVEA ili L.Š. meču, em što mi daju moju mladu nadu sa 3 * a ovog prvog moram da platim 8, 9 Tokena, em itd., itd., itd.............!!!!!!!!!!!
    Last edited by Dexi; 06-07-2017 at 02:08 PM.
    -Tri NAJVAŽNIJE reči su: STRPLJENJE, STRPLJENJE, STRPLJENJE!!!

-Three most IMPORTANT words are: PATIENCE, PATIENCE, PATIENCE!!!