Results 1 to 5 of 5
Like Tree2Likes
  • 1 Post By Страхиња998
  • 1 Post By Pedja_99

Thread: Uigrane akcije i uvezbani prekidi

  1. #1
    Addicted
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    733

    Lightbulb Uigrane akcije i uvezbani prekidi

    Mogli bi da dodate neku opciju da menadzeri mogu sami da kreiraju akcije i prekide,da se slobodnjaci ne svode samo na
    sut i sl,mozda neka dotna opcija na treningu de sami pravimo te uigrane akcije koje igraci kasnije primenjuju na utakmicama.
    Mislim da bi tako nesto bilo zanimljivo jer bi menadzeri imali vise prostora da organizuju svoju igru sto bi odvojilo one
    strastvenije,strucnije i kreativnije od ostalih pa bi samim tim mozda i dobili realniju sliku,da se ne svodi sve na one
    klasicne opcije u podesavanjima,jer je to ipak samo jedan deo taktike...
    Albator1 likes this.

  2. #2
    Rookie Albator1's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    85
    I kad igrac izadje jedan na jedan sa golmanom da ne daje loptu na krilo, vec da sutira. U napadu se desavaju totalno nerezonske stvari. Jos nijedan gol nisam dao glavom nakon centarsuta sa krila, a kao postoji opcija i igre glavom, i centarsuta, i igre po krilu ( a kao imam igrace koji su u igri glavom 130%,krila sa centarsutom 130% itd)...Zatim, lopta se u pravilu posle suta odbija istom igracu koji je sutirao nakon cega slijedi bomba i gol. To se u stvarnosti rijetko desava.

  3. #3
    Addicted
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    733
    Igrica je klise,mislim desavanja na terenu su stalno ista,a posle nekoliko ispracenih utakmica
    vec kad je lopta na sredini terena moze da se predpostavi da l ce biti gola ili ne.
    Verujem da ni njima nije bas jednostavno da dodaju nove stvari tako cesto,ali na
    ovakvim stvarima bi stvarno trebalo da se radi,jer ipak sto je realnije sve to igrica ima vecu draz,a samim tim ce
    verujem dobiti i vecu podrsku menadzera

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    7
    Slazem se, ima dosta predvidjenih poteza i situacija, npr kada igrac izbije 1 na 1 sa golanom, obojica idu u stranu i igrac ga zabija u suprotni ugao gola, zatim kada se dese iznenadni prekidi u 85+ minutu, to u vecini slucajeva bude gol, kao sto vi kazete, kada krilo ubacuje u 16, skoro pa nikad ga niko ne zabije glavom, treba to dosta da se popravi i ucini zanimljivijim

  5. #5
    Newbie Dexi's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Belgrade
    Posts
    22
    -Pa do skoro je bila ona fora, izvodi se korner i odmah se svira drugi korner i to je bio 100% gol a sada su obrnuli situaciju i kada se svira korner za kornerom gola nema takođe u 100% slučajeva... ali ova GLUPA novina sa kupovinom i prodajom igrača je mnooogo unazadila igricu, em što bidujemo za istog igrača ja na Level 48 i tamo neko na Level 3, em što mi je malo bukvalno 300 Tokena za potpuno nov sastav, em što kao stavljaju igrače sa 4 i 3 zvezdice da se pazari pored igrača sa 5 zvezdica koje NARAVNO niko ni ne gleda, em što ne mogu da prodam igrača od 18, 19 godina koji je kod mene sa 3 * i malo mu fali do 4 * i to zato što ga upravo svrstavaju kada ga prodajem sa igračima koji imaju 4 i 5 * i moram da ga prodajem 30 puta ne bi li bio svrstan kao da ima 5 *, em što su potpuno ZAPOSTAVILI ''starije'' igrače a sve benefite imaju novajlije, pa i mogućnost da izgrade ceo kompleks infrastrukture potpuno brzo ko ima Tokena, em što ne vidim kada pazarim igrača kakav je igrač bio do tog momenta, vidim samo %, em što mi se često dešava da odigram meč LIGE, odmah za njim meč SAVEZA a odmah iza SAVEZA meč KUP-a ili NIVEA ili L.Š. i blokira mi da napunim ili zamenim igrače posle tog prvog LIGA meča i zbog toga gubim i u SAVEZ meču i u KUP, NIVEA ili L.Š. meču, em što mi daju moju mladu nadu sa 3 * a ovog prvog moram da platim 8, 9 Tokena, em itd., itd., itd.............!!!!!!!!!!!
    Last edited by Dexi; 06-07-2017 at 02:08 PM.
    -Tri NAJVAŽNIJE reči su: STRPLJENJE, STRPLJENJE, STRPLJENJE!!!

    -Three most IMPORTANT words are: PATIENCE, PATIENCE, PATIENCE!!!