16Likes
-
slažem da je to sprdnja i njihova pohlepa da zarade!! ali je stvarno bruka za skauta 50 tokena + 110mil. novca kao i to vezano za transfer gdje oni uzmu 20 tokena da bi timogao ponuditi 3-4 !! isto tako sprdnja je to što nagrade za osvajanje lige prvaka i kupa su simbolćine -trebale bi biti za 100% veče ,a ako ne onda pobjednika lige prvaka i kupa nagraditi bar sa 10 tokena kao i finalistu i polu finaliste bar sa 5!! jer grabe šakom i kapom,ane daju apsolutno ništa!! ulažem i ulažem u ekipu ,a ako je za uzvrat lijepša grafika-onda ih nabijem na onu stvar!! pa ne može se samo uzimat-treba nešto i dati da zainteresiraš igrače! svake sezone isto kupui 200 tokena sklepaj momčad i onda ti dođe neki kojem je najjači igrač sa 4 zvjedice drugi sve po 3 ili 2 i dobije me kao da sam amater veči od njega ,a cijela momčad mi sastavljena od skaut igraća!! ajde da se to desi jednom-ne možeš dobit svaku(normalno) ali da se to desi 12 put kroz sezonu!! ko tu kog zajebava!! ili nek se napravi nešto realno i ne toliko lihvarski na konto top elevena!! mi vama lovu ,a mi nama ŠTA??? lijepšu grafiku i opet lihvarija!! sramota!! grbovi po 200 tokena i dresovi!! pa ajde mo prodajte 200 tokena za 5-6 eura pa ču kupit- nego ih cijenite ko zlatne poluge u vašu korist,a kad je u pitanju igrač,ne vrijede ništa!! 25 mjeseci uzalud bačeno i hrpa novca-neču više LIHVARSKA BANDA