Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
Like Tree16Likes

Thread: Пар предлога

  1. #11
    Rookie
    Join Date
    May 2013
    Posts
    50
    Sve je dobro ali kada vidim da prodaju dresove timova za 199 tokena pa to je katastrofa..Isto tako bi trebali smanjitionih 50 tokena za kupovinu skaut igraca..sto je previse previse je moram dati 50 tokena i jos 105M minimalno..Najgora stvar je sto kada kupujes igraca od druga oni uzimaju masu tokena bolje bi bilo da te tokene uzme onaj sto prodaje igraca jer u vecini slucajeva druga strana ne prihvati jer mu das najvise do 3-4 tokena kada igrica uzme bruku njih..Sve u svemu ja ne znam kako neki mogu sebi da priuste da imaju sve igrace sa 6 ili vise zvijezdica i kako dobijaju sve te tokene..Ja u najboljem slucaju imam 2 do 3 igraca sa 6 zvijezdica ali ne sto sam kupio nego sto se poboljsao..a o budzetu kao kod nekih koji imaju masu milijardi mogu sanjati..

  2. #12
    Newbie
    Join Date
    May 2013
    Posts
    3
    slažem da je to sprdnja i njihova pohlepa da zarade!! ali je stvarno bruka za skauta 50 tokena + 110mil. novca kao i to vezano za transfer gdje oni uzmu 20 tokena da bi timogao ponuditi 3-4 !! isto tako sprdnja je to što nagrade za osvajanje lige prvaka i kupa su simbolćine -trebale bi biti za 100% veče ,a ako ne onda pobjednika lige prvaka i kupa nagraditi bar sa 10 tokena kao i finalistu i polu finaliste bar sa 5!! jer grabe šakom i kapom,ane daju apsolutno ništa!! ulažem i ulažem u ekipu ,a ako je za uzvrat lijepša grafika-onda ih nabijem na onu stvar!! pa ne može se samo uzimat-treba nešto i dati da zainteresiraš igrače! svake sezone isto kupui 200 tokena sklepaj momčad i onda ti dođe neki kojem je najjači igrač sa 4 zvjedice drugi sve po 3 ili 2 i dobije me kao da sam amater veči od njega ,a cijela momčad mi sastavljena od skaut igraća!! ajde da se to desi jednom-ne možeš dobit svaku(normalno) ali da se to desi 12 put kroz sezonu!! ko tu kog zajebava!! ili nek se napravi nešto realno i ne toliko lihvarski na konto top elevena!! mi vama lovu ,a mi nama ŠTA??? lijepšu grafiku i opet lihvarija!! sramota!! grbovi po 200 tokena i dresovi!! pa ajde mo prodajte 200 tokena za 5-6 eura pa ču kupit- nego ih cijenite ko zlatne poluge u vašu korist,a kad je u pitanju igrač,ne vrijede ništa!! 25 mjeseci uzalud bačeno i hrpa novca-neču više LIHVARSKA BANDA

  3. #13
    Banned
    Join Date
    May 2013
    Location
    Madrid
    Posts
    49
    Ovakvi i slicni predlozi su odavno ispisani... nemam blage dal su u razmatranju ali nista od toga... Djalovic je dao lep i jasan odgovor... prema tome to je najvise sto ce se " mozda " i realizovati... ovo ostalo tesko... jako tesko... gotovo 0.000001% sanse.

  4. #14
    Apprentice Vladislav Maksimovic's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    177
    Eh kad bi ovaj predlog prihvatili.

Page 2 of 2 FirstFirst 12