Results 1 to 7 of 7
Like Tree2Likes
  • 2 Post By MrMaxSRB

Thread: Prijateljske utakmice

  1. #1
    Dreamer MrMaxSRB's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    415

    Prijateljske utakmice

    Evo predlog da kada neko izazove prijatelja na prijateljsku utakmicu ovaj izazvani mora da prihvati to a ne da samo jedan izazove i odma krece utakmica a da drugi ne zeli da igra prijateljske.

  2. #2
    Apprentice bojan2143's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Nis, Serbia
    Posts
    215
    To je predlezeno vec dosta puta i uvek su iz nordeusa govorili da rade na tome ali za sada nista. Preostaje ti samo da se nadas da tvoji prijatelji ne zakazuju prijateljske utakmice

  3. #3
    Rookie Mourinho's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Brdoviti deo Beograda
    Posts
    149
    Slažem se sa ovim
    Bez ove pesme se ne igra tekma

    http://www.youtube.com/watch?v=d8v2TUQomZU

  4. #4
    Apprentice
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    286
    Ja sam ih pitao za to na tviteru, i rekli su da ce uskoro vidjeti sta mogu

  5. #5
    Banned
    Join Date
    May 2013
    Location
    Sokobanja, Serbia
    Posts
    139
    Једноставно барем да уведу правило да пријатељска утакмица мора да буде на најмање 12 сати од претходне и следеће утакмице коју твој тим игра. Тако се неће десити да када имаш битну утакмицу у купу или лиги шампиона, неки паметњаковић те исцима са пријатељском непосредно прет тај важан дуел. Мада искрено не верујем да ће било шта променити на ту тему, јер су алави на паре и у интересу им је да се играчи што више замарају или повређују, како би трошили токене на куповину коферчића.

  6. #6
    Famous nsretkovic's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Serbia
    Posts
    1,582
    Quote Originally Posted by SrbIN71 View Post
    Једноставно барем да уведу правило да пријатељска утакмица мора да буде на најмање 12 сати од претходне и следеће утакмице коју твој тим игра. Тако се неће десити да када имаш битну утакмицу у купу или лиги шампиона, неки паметњаковић те исцима са пријатељском непосредно прет тај важан дуел.
    Е,баш управо то ми се често дешава Често моји пријатељи заказују пријтељске са мном иако ја то уопште не желим , и онда ми се уморе играчи и губим од неког аутсајдера који ће се на крају лиге борити бар за првих 7 у лиги али ето и ја се надам да ће се увести неки нови систем тих пријатељских текми, и да...јесте предлагано је доста пута то и ако су рекли девелопери да раде на томе вероватно раде, не може се то увести за 2 дана није то ко што се код нас каже "пљуни па залепи" треба се то тестирати пуно пута Видећемо у будућности...

  7. #7
    Apprentice Slypire's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Petrovaradin
    Posts
    295
    podrzavam predlog..