Results 1 to 7 of 7
Like Tree2Likes
 • 2 Post By MrMaxSRB

Thread: Prijateljske utakmice

 1. #1
  Dreamer MrMaxSRB's Avatar
  Join Date
  Apr 2013
  Posts
  415

  Prijateljske utakmice

  Evo predlog da kada neko izazove prijatelja na prijateljsku utakmicu ovaj izazvani mora da prihvati to a ne da samo jedan izazove i odma krece utakmica a da drugi ne zeli da igra prijateljske.

 2. #2
  Apprentice bojan2143's Avatar
  Join Date
  Dec 2012
  Location
  Nis, Serbia
  Posts
  215
  To je predlezeno vec dosta puta i uvek su iz nordeusa govorili da rade na tome ali za sada nista. Preostaje ti samo da se nadas da tvoji prijatelji ne zakazuju prijateljske utakmice

 3. #3
  Rookie Mourinho's Avatar
  Join Date
  Mar 2013
  Location
  Brdoviti deo Beograda
  Posts
  149
  Slažem se sa ovim
  Bez ove pesme se ne igra tekma

  http://www.youtube.com/watch?v=d8v2TUQomZU

 4. #4
  Apprentice
  Join Date
  Mar 2013
  Posts
  286
  Ja sam ih pitao za to na tviteru, i rekli su da ce uskoro vidjeti sta mogu

 5. #5
  Banned
  Join Date
  May 2013
  Location
  Sokobanja, Serbia
  Posts
  139
  Једноставно барем да уведу правило да пријатељска утакмица мора да буде на најмање 12 сати од претходне и следеће утакмице коју твој тим игра. Тако се неће десити да када имаш битну утакмицу у купу или лиги шампиона, неки паметњаковић те исцима са пријатељском непосредно прет тај важан дуел. Мада искрено не верујем да ће било шта променити на ту тему, јер су алави на паре и у интересу им је да се играчи што више замарају или повређују, како би трошили токене на куповину коферчића.

 6. #6
  Famous nsretkovic's Avatar
  Join Date
  Jan 2013
  Location
  Serbia
  Posts
  1,578
  Quote Originally Posted by SrbIN71 View Post
  Једноставно барем да уведу правило да пријатељска утакмица мора да буде на најмање 12 сати од претходне и следеће утакмице коју твој тим игра. Тако се неће десити да када имаш битну утакмицу у купу или лиги шампиона, неки паметњаковић те исцима са пријатељском непосредно прет тај важан дуел.
  Е,баш управо то ми се често дешава Често моји пријатељи заказују пријтељске са мном иако ја то уопште не желим , и онда ми се уморе играчи и губим од неког аутсајдера који ће се на крају лиге борити бар за првих 7 у лиги али ето и ја се надам да ће се увести неки нови систем тих пријатељских текми, и да...јесте предлагано је доста пута то и ако су рекли девелопери да раде на томе вероватно раде, не може се то увести за 2 дана није то ко што се код нас каже "пљуни па залепи" треба се то тестирати пуно пута Видећемо у будућности...

 7. #7
  Apprentice Slypire's Avatar
  Join Date
  Apr 2013
  Location
  Petrovaradin
  Posts
  295
  podrzavam predlog..