Results 1 to 9 of 9
Like Tree5Likes
  • 1 Post By
  • 3 Post By
  • 1 Post By

Thread: Iznenadjenje za mali jubilej

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice bojan2143's Avatar
    Znaci od 15 sezone nema uopste bot igraca? Nemoguce morace nekad u toku sezene da ih puste jer na serveru ne postoji level iznad mene tako da nema ko da prodaje ili otpusta igrace. Transfer lista mi je slicna kao i tebi po 10-15 igraca slabog kvaliteta.
    Imao sam i ja u pocetku problem sa azijatima i nemcima i trosio dosta tokena ali sad je totalno drugacije, ima samo 18 ekipa koje su moj level i nisu uvek online, tako da igrace sa 5 zvezdica dovodim za 1 token (pod uslovom da se pojave). Pred kraj sezone kupim 15-20 igraca sa 5 zvezdica za 1 token (bot igraci 18-23 godine) i prodam ih na pocetku sledece sezone za otprilike 10 tokena po igracu (rekord mi je 15) i od zaradjenih tokena kupim 3 skuata i krpim ekipu jer je konkurencija mnogo jaka, svi kupuju skaute. Trenutno sam 6 u ligi i ako ne prodjem u naredni level mogu slobodno da prestanem da igram jer ne kupujem tokene a spojice me sa ostalim igracima i moracu opet da dajem gomilu tokena za obicne igrace.

Newbie
    [QUOTE=bojan2143;77384]Znaci od 15 sezone nema uopste bot igraca?

Lose si me razumeo pustaju bot igrace na svakoj transfer listi ma koji nivo bila ali u manjoj meri pustaju kvalitetne bot igrace nego na nizim nivoima. Verovatno iz razloga sto nema bot ekipa pa oni ubacuju individalno bot igrace pretpostavljam. Ima ja sam kupio bota od 18 god pre par dana Q135 ili ti odlican na 24 nivou i to za 1 token posrecilo mi se i sam sam se iznenadio Verovatno ima i puno slabijih bot igraca na mojoj listi ali me ne zanimaju pa ne znam u kolikoj meri su prisutni.