Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 26
Like Tree2Likes

Thread: Sustinatori

Banned
    eu sunt unu din cei care ii bate pe aia mai buni si ia bataie de la aia slabi

Newbie
    in seara aceasta am avut parte inca de o mare magarie din partea unor moderatori care nici nu stiu pe ce lume traiesc...am avut meci in seara aceasta cu o echipa mult mai slaba decat echipa mea la calitatea echipei,jucatori mai buni decat echipa adversa,am avut 4 prieteni care mi-au sustinut echipa,am avut 5% bonus pentru posesie din partea spectatorilor si conducand pana in minutul 58 cu scorul de 2-0...am terminat meciul incasand 3 goluri in 20 de minute si pierzand cu scorul de 2-3...daca au ajuns sa-si bata joc de noi,cei care cumparam tokeni pentru a avea o echipa cat mai buna...eu unul in fiecare luna cumpar tokeni in valoare de cel putin 20 de euro...si sa vezi cum niste moderatori fara minte,poate ca nu au nici-o treaba cu fotbalul,vin si iti strica toata buna dispozitie, isi bat joc de niste oameni care se straduiesc si poate pun suflet in ceeace fac pentru a avea o echipa cat mai buna...mai jos sunt atasate niste poze din care puteti deduce si voi cum isi bat joc de noi acei oameni care se numesc moderatori...rusine sa le fie

Sustinatori-snapshot_2014-12-03_233113.jpg
    Sustinatori-snapshot_2014-12-03_233219.jpg
    Sustinatori-snapshot_2014-12-03_233236.jpg
    Sustinatori-snapshot_2014-12-03_233301.jpg
    Sustinatori-snapshot_2014-12-03_233332.jpg
    Sustinatori-snapshot_2014-12-03_233357.jpg
    Last edited by Petcu Marian; 12-04-2014 at 06:11 PM.

Moderator ModeratorRomania's Avatar
    Unde am spus noi asta ca echipa cu cei mai multi suporteri castiga? Plus, degeaba ai 20 de suporteri ca mai mult de 15% bonus possesion nu primesti si acest 15% se recalculeaza in functie de calitatea echipelor, nu primesti "brut" 15% posesia mingi.

Learn how to play with us on www.topeleven.info and find out the best informations

Newbie
    nu va mai ascundeti dupa vorbe,ca voi sunteti cei care favorizeaza scorul unui meci...voi sunteti mai ceva ca,arbitri ce arbitreaza liga1...daca ar juca FC brasov cu Barcelona voi faceti in asa fel incat ca FC Brasov trebuie sa castige,nu conteaza ca Barcelona ar avea 10 sustinatori,cea mai buna echipa cu cei mai buni jucatori ,poate sa aibe Barcelona 15% posesie si 3-0 impotriva lui FC Brasov ,ca tot FC Brasov trebuie sa castige...voi sunteti cei care dati scorul final...dc ne mai puneti sa cumparam tokeni daca favorizati echipele slabe?...dc ar mai trebui sa ne mai pierdem timpul cu acest joc?...uuuuuuuuuuu...hotilor...chiar nu pot sa-mi dau seama cum de ati ajuns voi moderatori,daca sunteti o apa si un pamant si nu stiti nimic despre jocul de footbal.......
    NO COMMENT
    Budau Ciprian likes this.

Apprentice Budau Ciprian's Avatar
    =))) buna asta

Pro Bogdan Astefanei's Avatar
    Quote Originally Posted by Petcu Marian View Post
    nu va mai ascundeti dupa vorbe,ca voi sunteti cei care favorizeaza scorul unui meci...voi sunteti mai ceva ca,arbitri ce arbitreaza liga1...daca ar juca FC brasov cu Barcelona voi faceti in asa fel incat ca FC Brasov trebuie sa castige,nu conteaza ca Barcelona ar avea 10 sustinatori,cea mai buna echipa cu cei mai buni jucatori ,poate sa aibe Barcelona 15% posesie si 3-0 impotriva lui FC Brasov ,ca tot FC Brasov trebuie sa castige...voi sunteti cei care dati scorul final...dc ne mai puneti sa cumparam tokeni daca favorizati echipele slabe?...dc ar mai trebui sa ne mai pierdem timpul cu acest joc?...uuuuuuuuuuu...hotilor...chiar nu pot sa-mi dau seama cum de ati ajuns voi moderatori,daca sunteti o apa si un pamant si nu stiti nimic despre jocul de footbal.......
    NO COMMENT

=)))) Crezi ca ei controleaza milioane de meciuri in fiecare zi =)))

Newbie
    dar tu crezi ca sunt 2 sau 3 moderatori?...

Super Moderator PricopGeorgeCătălin's Avatar
    NO COMMENT
    Intaleg ca esti suparat, dar daca ai o asemenea parere despre joc, nu mai bine ai renunta? Cat despre noi "moderatorii" nu putem influenta rezultatele in joc.

Cat despre partea cu jetoanele, nu cred ca te-a fortat cineva.

Multa bafta!
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Famous A R R O W's Avatar
    NO COMMENT
    LOL... nu cred că e așa

Newbie
    Quote Originally Posted by PricopGeorgeCătălin View Post
    Intaleg ca esti suparat, dar daca ai o asemenea parere despre joc, nu mai bine ai renunta? Cat despre noi "moderatorii" nu putem influenta rezultatele in joc.

Cat despre partea cu jetoanele, nu cred ca te-a fortat cineva.

Multa bafta!
    dc sa renunt?...sa mai scapati de unul care va zice adevarul in fata si sa nu mai vorbeasca de magariile pe care le faceti?...si de fortat nu m-a fortat nimeni,dar tu crezi ca stie cineva ce faceti voi ca si moderatori?...sper ca nu esti pus doar sa te uiti ce scrie omul...ca daca stiu ca nu faceti nimic altceva decat sa va uitati,poate ca mi-as dori si eu sa fiu moderator
    Last edited by Petcu Marian; 12-05-2014 at 05:04 PM.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast