Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26
Like Tree2Likes

Thread: Sustinatori

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous A R R O W's Avatar
    Quote Originally Posted by Petcu Marian View Post
    nu va mai ascundeti dupa vorbe,ca voi sunteti cei care favorizeaza scorul unui meci...voi sunteti mai ceva ca,arbitri ce arbitreaza liga1...daca ar juca FC brasov cu Barcelona voi faceti in asa fel incat ca FC Brasov trebuie sa castige,nu conteaza ca Barcelona ar avea 10 sustinatori,cea mai buna echipa cu cei mai buni jucatori ,poate sa aibe Barcelona 15% posesie si 3-0 impotriva lui FC Brasov ,ca tot FC Brasov trebuie sa castige...voi sunteti cei care dati scorul final...dc ne mai puneti sa cumparam tokeni daca favorizati echipele slabe?...dc ar mai trebui sa ne mai pierdem timpul cu acest joc?...uuuuuuuuuuu...hotilor...chiar nu pot sa-mi dau seama cum de ati ajuns voi moderatori,daca sunteti o apa si un pamant si nu stiti nimic despre jocul de footbal.......
    NO COMMENT
    LOL... nu cred că e așa

Apprentice Budau Ciprian's Avatar
    =))) buna asta

Newbie
    dar tu crezi ca sunt 2 sau 3 moderatori?...

Apprentice Budau Ciprian's Avatar
    Eu cumpar la inceput 10 15 jucatori si dupa adun tokeni pentru sezonul urmatoar,daca te bagi la licitati ca nebunu cum am facut "eu" de multe ori sa pierzi 20 doar pe un jucator si sa nu il iei ,sigur pierzi meciurile daca nu ai jucatori.

Famous A R R O W's Avatar
    Quote Originally Posted by Budau Ciprian View Post
    Eu cumpar la inceput 10 15 jucatori si dupa adun tokeni pentru sezonul urmatoar,daca te bagi la licitati ca nebunu cum am facut "eu" de multe ori sa pierzi 20 doar pe un jucator si sa nu il iei ,sigur pierzi meciurile daca nu ai jucatori.
    păi la începutul fiecărui sezon îs mulți care se bat pe jucători, ideal e să transferi seara sau dimineața, că nu-s mulți on, și iei jucători cu puțini tokeni.
    tu ai nivel mai mare , de asta ai pierdut 20 tokeni pe un jucător...

Rookie
    Eu sunt de parere ca nu moderatori sunt de vina. In acest joc meciurile sunt construite dupa mai multe criteri cum ar fi calitatea echipei gestionarea ei sanatatea echipei modul in care ii pozitionezi calitatea jucatoriilor s.a.m.d
    Parerea mea este sa incerci alte tactici si formati si sa nu mai dai vina pe cine apuci pentru nimic

Page 3 of 3 FirstFirst 123