Results 1 to 3 of 3
Like Tree5Likes
 • 2 Post By Florin Tauc
 • 1 Post By madflo19
 • 2 Post By Valentin Nicolae

Thread: Counter Formations - Pareri.

 1. #1
  Rookie Florin Tauc's Avatar
  Join Date
  Feb 2016
  Posts
  51

  Counter Formations - Pareri.

  Pe topicul englezesc am vazut ca exista un topic dedicat "Counter Formations". Voi cum procedati in general atunci cand aveti un meci important cu o echipa apropiata valoric, incercati sa contracarati adversarul prin utilizarea altei formule de joc decat cea obisnuita sau folositi aceeasi echipa? In raspunsul vostru as vrea sa dati si cateva argumente care sa motiveze alegerea .

  Eu de exemplu inca incerc sa gasesc asezarea perfecta care sa fie foarte greu de contracarat. Sezonul acesta o sa joc cu DML/ DMR majoritatea meciurilor pt ca am observat ca sunt putine echipe care ii folosesc. In general atunci cand am un meci greu incerc sa anihilez jucatorii adversi conform tabelului dar au fost si situatii cand mi-am luat mari " tepe" si a trebuit sa revin la vechea strategie . Inca nu mi-am dat seama daca afecteaza cu ceva faptul ca nu joci mai mereu cu aceeasi asezare( in mod normal ar trebuii sa afecteza dar in TopEleven orice este posibil).
  Bafta tuturor !
  madflo19 and Valentin Nicolae like this.

 2. #2
  Champion madflo19's Avatar
  Join Date
  Dec 2014
  Location
  United Kingdom
  Posts
  2,110
  Eu sunt adeptul folosirii aceleiasi formule tot timpul,dar mai ales folosirii celor mai buni jucatori si nu schimbati in functie de adversar
  La inceput am folosit cred ca de maxim 10 ori table counter,dar de cele mai multe ori fara rezultat
  Eu joc aproape de cand am inceput 4-5-1v,singurele modificari pe care le fac,dar foarte rar,cobor AML SI AMR in pozitiile ML si MR si joc 4-1-4-1

  Sent from my LG-D855 using Tapatalk
  Valentin Nicolae likes this.

  A.C. MILAN LEGENDS-Team Showcase
  http://forum.topeleven.com/team-show...n-legends.html
  Season 45,lvl 43(24 trebles)
  GAME OVER

 3. #3
  Apprentice Valentin Nicolae's Avatar
  Join Date
  Mar 2014
  Posts
  235
  Imi amintesc ca era chiar acum mult timp un astfel de tabel pe forumul romanesc.Eu unul il foloseam mereu in aceea perioada mai ales ca eram la nivelurile mici si credeam ca asa o sa am un avantaj fata de adversar,dar cu timpul mi-am dat seama ca nu am nevoie de el neaparat,deoarece jucatorilor le trebuie un sistem de joc cu care sa se acomodeze,ci nu mai multe la un interval de meciuri cat mai scurt.De atunci folosesc un singur sistem indiferent daca adversarul meu are o contra-formatiune.
  La forumul englezesc: http://forum.topeleven.com/formation...ation-use.html
  La forumul romanesc: http://forum.topeleven.com/tactici-%...a%C5%A3ii.html (l-am gasit)
  Florin Tauc and madflo19 like this.