Results 1 to 10 of 29
Like Tree5Likes

Thread: sizce şampiyon kim olur

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie lionboys's Avatar
    Quote Originally Posted by champion View Post
    Pekte bir fark yok hocam olabilirlerdi yani haksızlık olmazdı
    şaka yapıyorsun herhalde adamda sadece 14 oyuncu var gözlemcisi yok alternatifi yok,bende o gördüğün gözlemcilerin her birine 50 tokens bayılmışım o tek yıldız oyuncuda daha bugün altyapımdan çıktı.ayrıca hemen hemen oyuncularımın hepsi özel yetenek

Banned
    Quote Originally Posted by lionboys View Post
    şaka yapıyorsun herhalde adamda sadece 14 oyuncu var gözlemcisi yok alternatifi yok,bende o gördüğün gözlemcilerin her birine 50 tokens bayılmışım o tek yıldız oyuncuda daha bugün altyapımdan çıktı.ayrıca hemen hemen oyuncularımın hepsi özel yetenek
    Benim ortalama takım değerim 44 2.olan santos fc nin 30 ve benim bütün takım özel yetenek bu rakibe sadece 6 puan fark attım,oda 2 lig maçında bunu zor aki yendiğim için bi şekilde beni yenebilirdi takımını felan desteklese... yani hiç gol yememe rağmen zor aki şampıyon oldum.. takım değerlerini paylaşayım istersen? ozaman demek istediğimi anlarsın.

Banned
    o tek yıldız oyuncuda daha bugün altyapımdan çıktı.

Hocam siz alt yapıdan çıkan oyuncularınız ile kontrat imzalıyormusunuz? Demek ilerleyen lvllerde alt yapıdan çıkan oyunculara okadar token vermeye değiyor? Benim alt yapıdan oyuncu çıkıyor 26 token istiyor oyucunun piyasa değerine bakıyorum 300k 400k 25 tokene 5m banka kredisi alıyorum zaten... Direk kovuyorum onu mecburen

Rookie lionboys's Avatar
    Quote Originally Posted by champion View Post
    Hocam siz alt yapıdan çıkan oyuncularınız ile kontrat imzalıyormusunuz? Demek ilerleyen lvllerde alt yapıdan çıkan oyunculara okadar token vermeye değiyor? Benim alt yapıdan oyuncu çıkıyor 26 token istiyor oyucunun piyasa değerine bakıyorum 300k 400k 25 tokene 5m banka kredisi alıyorum zaten... Direk kovuyorum onu mecburen
    yok kardeşim oynatmak için değil,zaten seviyen ilerledikçe sende göreceksin bütçe olayı zorlaşıyor bunu uzun uzun anlatırım nedenlerini başka zaman ama benım amacım tamamen satmak ve kasaya para koymak.ha birde alt yapıdan ıkı oyuncu cıkıyor ben sadece tokens ödemediğim ile kontrat imzalıyorum.lig şampiyonluğu ödülünden fazla para kazandırıyor

Banned
    yok kardeşim oynatmak için değil,zaten seviyen ilerledikçe sende göreceksin bütçe olayı zorlaşıyor bunu uzun uzun anlatırım nedenlerini başka zaman ama benım amacım tamamen satmak ve kasaya para koymak.ha birde alt yapıdan ıkı oyuncu cıkıyor ben sadece tokens ödemediğim ile kontrat imzalıyorum.lig şampiyonluğu ödülünden fazla para kazandırıyor

Kullanmadığınızın Farkındayım Hocam Yedek Bile Olmaz Alt Yapıdan Çıkanlardan Zaten..Tam Olarak Koyulttuğum Yeri Sormuştum..
    Lvl ilerledikçe bedavada çıkıyor demekki.. iyiymiş işte o..
    lionboys likes this.