ayrıca bu fotoğrafına doya doya bak çünkü seviye yükselince rekabet kızışacak,ayrıca bizim zamanımızda bu kadar çok bot yoktu emin ol senin oynadığın 13 rakıbının 10 tanesi bot bizim zamanımızda hepsi gercek oyuncuydu zaten seviye atladıkca bot mot kalmayacak
hahaha koçum o botlar transfer bile yapiyorlar buda top eleven in bir numarasidir.açik artirmada nasil oluyorda rakiplerinin hesabi ekside olmasina rahmen transfer teklifi verebiliyor yada oyuncu yu alacak parasi yetmediği halde?sirf seni kiziştirip elindeki tokenslari almak için.
Birazda mantiğini kullan tek tuşa basmanla nasil oluyorda bir anda 13 tane rakibin olduğu lige düşüyorsun
ayrica devamli rakiplerini kontrol et guncel olarak anlarsin zaten
daha bu oyunda öle tuhaf şeyler göreceksinki belki benim benim seviyemi bile gormede oyunu birakacaksin
kardeş senin daha kat etmen gereken bir sürü yol var,ben neler gördüm neler bu oyunda.şunu aklına koy son haftaya kim averajı fazla girerse 100 de 90 o şampiyon oluyor.bana sorarsan top eleven son 5 hafta kala şampiyonu belirliyor.mesela hiç unutmam yine son 5 hafta kalmıştı 12 puan fark atmıştım rakibime,seon boyunca hiç taktiğimi değiştirmedim yine son 5 hafta aynı kadro aynı taktik aynı oyuncular moreller yüksek kondisyonlar yüksek ne hikmetse 5 macın 5 inide yenildim adamda 5 de 5 yaptı şampiyon oldu.acayip koymuştu bana hele son hafta lig sonuncusu -152 averajı olan takıma yenıldığımde oyunu bir ara bırakmayı dahi düşündüm
Ya birşey demiycem diyorumda resmen saçmalamışsın, ben geçtiğimiz sezonun son 7 maçına kadar ikinciydim, 5 maç kala birinci oldum ve son 3 maçta tekrar ikinciliğie düştüm, son lig maçında ise ezeli rakibim lig üçüncüsü ile oynuyordu ve bu benim işime gelmişti(Ben ise lig sonuncusuyla). Sonuç tahmin ettiğin gibi apaçık ortadaydı ben galiyet aldım rakibim ise beraberlik. Yani burda demek istediğim futbolda netlik ve doğruluk yoktur. Ne oyununda ne gerçeğinde. Top yuvarlaktır...
ben hayatım boyunca böyle saçma bir örnek görmedim,kardeş senın olayınla benım olayım aynı mı?sen ve rakıbın son 7 haftada karsılıklı puan kaybetmıssınız.en az puan kaybedeb sampiyon olmuş.BEN DİYORUMKI KADROMDA HİÇ BİR OYNAMA YAPMADIM 21 HAFTA NASIL YONETTIYSEM AYNI YONETTIM SON 5 HAFTADA TEK MACTA 1 PUAN BILE ALSAM SAMPIYONDUM NASIL OLUYORDA SON 5 MAC UST USTE KAYBEDEBILIRIM VE RAKIBIM 5 DE 5 YAPABILIR UZERINE SON MACIMI LIG SONUNCUSU -147 AVERAJI OLAN TAKIMA YENILIYORUM VE BU TAKIMA KENDI SAHAMDA YENILIYORUM UZERINE BEN BU TAKIMI ILK YARI DEPLASMANDA 15-0 YENMIŞTIM.KONUŞMAK İÇİ KONUŞMA