Results 1 to 10 of 29
Like Tree5Likes

Thread: sizce şampiyon kim olur

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie lionboys's Avatar
    Quote Originally Posted by champion View Post
    bilip bilmeden boş yorum yapma hocam ya,neresi bot,botlar ne zamandan beri takımını destekliyo maçları canlı takip ediyor?
    hahaha koçum o botlar transfer bile yapiyorlar buda top eleven in bir numarasidir.açik artirmada nasil oluyorda rakiplerinin hesabi ekside olmasina rahmen transfer teklifi verebiliyor yada oyuncu yu alacak parasi yetmediği halde?sirf seni kiziştirip elindeki tokenslari almak için.
    Birazda mantiğini kullan tek tuşa basmanla nasil oluyorda bir anda 13 tane rakibin olduğu lige düşüyorsun
    ayrica devamli rakiplerini kontrol et guncel olarak anlarsin zaten

daha bu oyunda öle tuhaf şeyler göreceksinki belki benim benim seviyemi bile gormede oyunu birakacaksin

Banned
    Quote Originally Posted by lionboys View Post
    hahaha koçum o botlar transfer bile yapiyorlar buda top eleven in bir numarasidir.açik artirmada nasil oluyorda rakiplerinin hesabi ekside olmasina rahmen transfer teklifi verebiliyor yada oyuncu yu alacak parasi yetmediği halde?sirf seni kiziştirip elindeki tokenslari almak için.
    Birazda mantiğini kullan tek tuşa basmanla nasil oluyorda bir anda 13 tane rakibin olduğu lige düşüyorsun
    ayrica devamli rakiplerini kontrol et guncel olarak anlarsin zaten

daha bu oyunda öle tuhaf şeyler göreceksinki belki benim benim seviyemi bile gormede oyunu birakacaksin
    Onları yapabilen botla mücadele etmek daha zor ozaman buda benim başarımı gösterir hitabınıza dikkat ederseniz sevinirim..