ar fi chiar culmea sa ai tu probleme ca moderator
ar fi chiar culmea sa ai tu probleme ca moderator
cum e posibil omeni buni sa fac 2-2 cu o echipa cujuc.2si 3 stele eu am juc de 5,6si7 stele si omul meciului este dr lui de 2stele.vi se pare ceva normal?astept un raspuns .si ce sa fac sa ma las de joc s-au sa mai continui circul acesta
alt rzultat turbat 1-2 in cupa de data ast o avut si de 5 syele dar este de level 17 eu sunt de16 voi reveni cu alte rezultate turbate bagati bani frtilor ca merita
Joci 4-3-3.cu 3 mijlocasi centrali..mi se pare cea mai proasta formatie din jocu asta..daca adversarul joaca ofensiv si atac pe flancuri esti foarte usor de batut...si incearca sa schimbi jucatorii aia cu note de 5 6 ..daca la egal au luat 5 inseamna ca sunt ceva probleme.
de ce jocul asta trage mereu ca noi sa iesim in pierdere...mai devreme am licitat un jucator mi.a fost luat un token dar oferta nu a devenit activa si nu am trecut in runda urmatoare...si asta nu este prima data .am patit asa si cand eram level 1...
eu joc 3 aparatori centrali un mijlocas defensiv central 4 mijlocasi(1 stanga 1 dreapta si 2 centrali) si 2 atacanti...si merge prea bine treaba..eu sunt level 6 dar am preluat echipa level 2 si aproape terminam pe locul 1