Sunt la nivelul 25 ... deci joc de 2 ani jocul asta si am acumulat o experienta suficienta sa deschid acest topic ... zic eu !
Ca si probleme am intalnit urmatoarele :
1. cumpar jucatorul scrie "Asteptati" si pierd tokenii si nici jucatorul nu apare in lista mea !
2. cumpar tokeni... incep sa licitez si observ cu stupoare ca cineva mai liciteaza 30 de tokeni ca si mine pe un jucator, uneori am impresia ca sunt in fiecare nivel de liga conturi masluite de cei ce patroneaza jocul ... si ajung sa cumpar uneori 1 jucator maxim 2 cu 60 de tokeni ... asta in ideea in care dau niste bani si uneori ii dau degeaba ... in fine...
3. ajung pe posesie 60% pe meci si nu reusesc sa dau gol unei echipe cu mult sub nivelul meu
4. pierd acasa cu echipe categoric mai slabe din toate punctele de vedere ... de la tactic la nivelul jucatorilor
5. dau 50 tokeni pe un jucator... si el la statistica cu toate ca e cu o stea peste toti... primeste nota 5 nu da goluri, pase de gol cu toate ca e mijlocas si abilitate "deschizator de joc", nici nu apare in comentariile jocului ! BIG PROBLEM !!
6. primesc gol in minutele 86-90 foarte des, (asa am pierdut campionate)
7. Transferuri>Negocieri : primesc des oferte pe jucatori, eu de regula le antrenez o abilitate speciala, azi de exemplu am primit o oferta pe 1 atacat , pe o oferta de 130k + 5 tokeni, eu il vand doar la 150+8tokeni deoarece are la abiliatate speciala "marcator 1la1 37 puncte din 50, dar cel ce oferteaza nu vede asta si practic nu reusesc sa-l vand la suma asta !
Astept pareri in legatura cu aceste probleme sa vedem cum le rezolvam pas cu pas.
In concluzie ... cine nu s-a intalnit cu astfel de probleme nu e jucator ... parerea mea !