1) server de kko sau probleme cu netul tau, tokeni pierduti din vina lor cel mai probabil, jucatorul il ia cel care liciteaza peste tine si nu are aceasta problema. Nu cred ca Nordeus iti returneaza tokenii, dar incearca un printscreen si un tichet la ei.
2) Sunt unii jucatori care liciteaza constant multe runde. Eu la nivelul meu i-am cam invatat si ma feresc de ei. In schimb, liciteaza uneori jucatori cu calitate medie la echipa 3 stele si ceva cate 30-40 tokeni. Daca erau cumparatori de tokeni, probabil aveau ceva calitate la echipa, deci teoria ta cu conturile masluite e discutabila.
3) se intampla, raspunsurile lor sunt de genul - fotbalul e imprevizibil, vezi cazul celtic - barcelona......... In mod real, cred ca randomul valoreza extrem de mult in stabilirea scorului final.
4) la fel ca pct.3 - randomul.......
5) presupun ca au abilitati ascunse unii jucatori. exemplu - am avut jucatori care din nota 5 nu ieseau (doar in unele momente cand luau 4 ), am incercat sa-i las pe banca, sa ii bag pe final de meci. Nu vroiau si pace. Am avut un mijlocas de genul asta, a dat 2 goluri intr-un meci si a luat nota 6. Imediat dupa meci l-am vandut. Nu am gasit remediu la notele proaste ale unor jucatori.
6) Am si pierdut am si castigat pe final. Am luat chiar 1 campionat in ultimul minut, deci consider ca se poate intampla.
7) Incearca sa-l contactezi pe facebook si sa vorbesti cu cumparatorul