Results 1 to 10 of 19

Thread: Probleme generale !!!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    un joc de kkt bazat doar pe bani care nu are nicio legatura cu valoarea echipelor . pana la nivelul 9(noua ) pe fiecare sezon investeam intre 120-150 de tokeni in echipa si lucrurile mergeau brici , dupa nivelul noua am scazut investitile la 25-30 tokeni si totul a luat-o razna . fie joc intr-un campionat cu un nivel mai mare decat am eu fie pierd in fata unor echipe care au ca valoare 8-10 puncte mai putin . azi de exemplu am pierdut meciul din cupa pe teren propriu cu o echipa de nivel 15 valoare 81,9 ,eu sunt nivel 14 si valoare 87,3. am primit doua goluri in minutele 75 si 79 posesia fiind de 60-40 pentru mine tot meciul .

cenzurat ca o concluzie .

licitatiile sunt trucate . am intalnit echipe care nu le-am gasit nicaieri in niciun campionat daca vrei sa vezi profilul nu poti . am licitat pentru un jucator peste mine a licitat un alt cineva si nu am mai intervenit in licitatie pierzand cum era de asteptat. surpriza a fost cand in cateva zeci de minute la transferuri pe cine gasesc acelasi jucator pe care de data asta am reusit sa il castig doar cu un token.
    Last edited by PricopGeorgeCătălin; 09-03-2013 at 04:05 PM.