Results 1 to 2 of 2

Thread: Upgrade stadion si altele

 1. #1
  Newbie
  Join Date
  Jan 2014
  Posts
  4

  Upgrade stadion si altele

  Salut tuturor, sunt nou in joc, joc din 22 decembrie zilnic (am inceput pe locul 7 si am terminat primul in campionat :-) )
  Am cateva nelamuriri.
  1. Din cate am citit am vazut ca nu e indicat sa fac upgrade la LOCURI caci numarul de locuri se va ridica atunci cand stadionul va fi modernizat. Intrebarea mea este: are rost sa modernizez stadionul (am vazut ca dureaza 16 zile)? Ce beneficii imi aduce? Doar numarul de locuri va fi ridicat si celealte vor ramane asa cum sunt? Ma refer la gazon, tabela, instalatie de iluminat, grupuri sanitare etc.
  2.Se poate in vreun fel sa modific ora la care se joaca meciurile? Majoritatea sunt programate dupa ora 23 si nu imi prea convine. In primul sezon erau pana in 21.
  3.Pana acum jucatorilor defensivi (DC DR DL sa) m-am concentrat asupra calitatilor lor defensive adica nu leam adaugat conuri la sectiunea ofensiva deloc, doar cateva pe fizic in functie de ce atribut le oferea. Mijlocasii nu stiu ce calitate sa le dezvolt mai intens iar atacantii ST cat si cei AMC AML AMR sunt fixati.pe partea ofensiva. E ok cum procedez sau ar trebui sa ii antrenez si la alte capitole inafara de cele mentionate mai sus?

  O sa mai revin cu intrebari, momentan acestea sunt principalele dileme.

  Sent from my P5 using Tapatalk

 2. #2
  Newbie
  Join Date
  Dec 2013
  Posts
  5
  O sa incerc sa iti dau cateva raspunsuri insa te rog sa tii cont de faptul ca nu sunt un expert in acest joc. Iti voi spune parerea mea personala

  1.Este bine sa faci upgrade la stadion pentru ca, cu cat vei avea o capacitate mai mare a stadionului si il vei umple cu atat vei castiga mai multi bani din vanzarea biletelor. Daca faci upgrade la locuri vor scadea zilele de constructie atunci cand imbunatatesti stadionul. Daca dai upgrade la stadion nu ti se upgradeaza si tabela, tropitorile etc. Ele trebuiesc imbunatatite separat.
  2. Se poate sa modifici ora meciurilor pe care le disputi acasa. Te va costa cativa tokeni (2 parca)
  3. Asa fac si eu. Ma bazez sa ii imbunatatesc exact pentru ce joaca ei dar din cand in cand fundasilor le mai pun puncte si pentru ofensiva (poate la un corner se trezeste prin careu si are un sut, cine stie, etc)