Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19
Like Tree2Likes

Thread: sal

Newbie
    asa este si eu in sezonul trecut am vrut sa castig tot dar cu 3 meciuri pe zi ... grele sansele, am reusit insa un locul 1 in campionat castigat cu greu la golaveraj, locul 1 in cupa si un loc 3 amarat in champions liga eliminat de o echipa mai slaba in semifinala. sa vedem sezonul asta am achizitionat pana acum de cand a inceput sezonul 6 jucatori noi si mai urmeaza 1 sau 2 cand o sa mai fac rost de bani din vanzarea celor vechi, sper sa ma mentin si sezonul asta in toate 3 competitiile desii este cam greu, singura solutie este sa incerc sa creez o echipa a 2a cu jucatori cat de cat capabili, momentan am 6 rezerve, adica cei mai buni jucatori din sezonul trecut inlocuiti in acest sezon de astia noi. asta cred ca e singura solutie pentru a face fata, am sa incerc sa joc cu echipa a2a acasa si in meciurile usoare.

Newbie
    cine ma poate ajuta sa imi zica, cum fac sa sterg si eu jocul , sa se stearga toate datele si sa l incep din nou?

Newbie
    cristian: iti fac alt cont de facebook si te loghezi cu el.

Newbie
    multumesc frumos sclifositu

Newbie
    cu placere

Apprentice Akaelite Ionutz's Avatar
    Jocul asta e facut pentru bani. Daca nu ma insel am bagat vreo 200 euro si cum plm ca in 2 meciuri din 11 jucatori sa se accidenteze 10 si sa pierd cu 5-8 la zero sau sa ai 35 suturi pe poarta si sa nu dea gol ce plm, daca era in realitate era de mult scorul 21. Daca noi va imbogatim macar si voi sa ne imbogatiti la joc adica sa dati si voi optiunea "SPIN" adica dai de maneta si se invarte roate, pe urma iti vezi premiul.

Newbie
    ionutz nu inteleg cum poti sa bagi 200 euro intr-un joc in fine ... e doar un joc si daca e setat sa dea si random este clar, echipele mici au sanse ... eu sunt level 3 si desii nu am bagat nici un ban pana acum nu am intalnit nici o echipa mai puternica decat a mea si totusi am fost infrant de foarte multe ori chiar si de echipe cu mult mai slabe, atunci de ce as mai baga bani in joc ? pentru ce ? nu stiu cum tu poti sa faci asta ... in fine

Newbie
    Voi stiti doar sa injurati ?va pune cnv sa jucati??nu ti place nu mai joci nu injuri..daia a ajuns tara asta cum a ajuns ca majoritatea au mentalitatea ca a voastra.mai iesiti si voi in lume ca va bateti joc de limba romana.nu iti baga nimeni mana in buzunar sa dai bani pentru nordeus.tot timpu va vaitati de cate un meci..

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Quote Originally Posted by Viorel Tudor View Post
    Domnilor VOI NU VEDETI CE IMAGINATIE BOGATA ARE DL.PRICOP PE BANI NOSTRI
    Topic inchis pentru off-topic.

@Viorel, daca as fi fost platit de Top Eleven )))))) dar din pacate/fericire pozitia de moderator nu se plateste cu bani.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Page 2 of 2 FirstFirst 12