Results 1 to 10 of 28
Like Tree2Likes

Thread: Renuntati la acestjoc facut special pentru indonezieni! Este pierdere de timp !

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Sunt mici indonezienii si cred ca baga bani sa se ridice. Oricum,eu trec acum la 27 si nu pot sa zic ca mi-au facut probleme,cu tokeni nu faci altceva decat sa-ti cumperi jucatori cat mai buni. Eu joc doar cu ce primesc de la ei si sunt an de an printre primii. Sezonul asta termin pe 2 (asta daca nu cumva pierde liderul-un indonezian cu jucatori de 7 stele- in ultima etapa). M-a batut la el acasa si am facut egal la mine....

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Quote Originally Posted by Crowley Smith View Post
    Sunt mici indonezienii si cred ca baga bani sa se ridice. Oricum,eu trec acum la 27 si nu pot sa zic ca mi-au facut probleme,cu tokeni nu faci altceva decat sa-ti cumperi jucatori cat mai buni. Eu joc doar cu ce primesc de la ei si sunt an de an printre primii. Sezonul asta termin pe 2 (asta daca nu cumva pierde liderul-un indonezian cu jucatori de 7 stele- in ultima etapa). M-a batut la el acasa si am facut egal la mine....
    Vezi la tine e vorba de alta mentalitate, multi daca nu castiga locul 1 incep sa injure. Sincer nici eu n-am avut probleme cu ei pana acum.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook