Originally Posted by Stratila Alexandru Sezonul trecut am fost pe locul 2,acum sunt level 10 ! Sezonul acesta vreau campionatul si o pozitie cat mai mare in ucl si cupa !! Multă baftă!
Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook
Originally Posted by PricopGeorgeCătălin Multă baftă! Merci ! acum mai am sanse la ucl si campionat din cupa am iesit rusinos )
Originally Posted by Stratila Alexandru Merci ! acum mai am sanse la ucl si campionat din cupa am iesit rusinos ) Mda şi noi am făcut un 2-2 în campionat (egalaţi în 90), după ce am condus 2-0 la pauză... 5-1 în deplasare în CUPĂ, deci cu siguranţă încă o rundă cel puţin încă mai suntem în CUPĂ.
Originally Posted by PricopGeorgeCătălin Mda şi noi am făcut un 2-2 în campionat (egalaţi în 90), după ce am condus 2-0 la pauză... 5-1 în deplasare în CUPĂ, deci cu siguranţă încă o rundă cel puţin încă mai suntem în CUPĂ. eu am batut cu 3-1 in cupa si dupa el mi-a dat 4-1 ) echipa mea nu facea mai nimic )
Originally Posted by Stratila Alexandru eu am batut cu 3-1 in cupa si dupa el mi-a dat 4-1 ) echipa mea nu facea mai nimic ) Foarte nasol....
Originally Posted by PricopGeorgeCătălin Foarte nasol.... Cam da ! Dar va fi mai bine sezonul viitor !
6-1 in campionat dar din pacate avem iar un jucator accidentat.
campion level 17 locul 7 Am si eu o intrbare De ce media suporterilor 0 ? si vanzar bilete 0?
Last edited by scorpion1; 07-14-2014 at 06:10 AM.
Originally Posted by scorpion1 campion level 17 locul 7 Am si eu o intrbare De ce media suporterilor 0 ? si vanzar bilete 0? pretul prea mare la bilete sau rezultate prea slabe
Originally Posted by scorpion1 campion level 17 locul 7 Am si eu o intrbare De ce media suporterilor 0 ? si vanzar bilete 0? Cum a spus şi Carbit, trebuie să mai scazi din preţul biletelor, dacă preţul este prea mare lumea o să evite să vină la stadion. Bonusul maxim de posesie pe care-l poţi câştiga cu stadionul plin sau aproape plin este de 5%.
Forum Rules