Page 14 of 25 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 131 to 140 of 244
Like Tree112Likes

Thread: CONCURS - Utilizatorul lunii

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    am citit si eu in ce consta concursu asta si am inteles ca cel care contribuie la dezvoltarea forumului primeste un premiu surpriza
    nu am vazut nimic de premiu pentru cel care posteaza cel mai mult
    dar nu stiu eu prea bine cum sta treaba pe aici ca is nou , asta ii doar o parere de a mea

Famous A R R O W's Avatar
    Quote Originally Posted by Ionut Gheorghita View Post
    am citit si eu in ce consta concursu asta si am inteles ca cel care contribuie la dezvoltarea forumului primeste un premiu surpriza
    nu am vazut nimic de premiu pentru cel care posteaza cel mai mult
    dar nu stiu eu prea bine cum sta treaba pe aici ca is nou , asta ii doar o parere de a mea
    Și nu s-a contribuit cu nimic

Champion SuperDunk's Avatar
    Si castigatorii concursului nu prea mai sunt prezenti pe forum...mai deloc...

Pro Bogdan Astefanei's Avatar
    Quote Originally Posted by SuperDunk View Post
    Inafara de Carbit restu is cat de cat activi

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Quote Originally Posted by SuperDunk View Post
    Faptul ca au fost sau nu prezenti dupaia e mai putin relevant, nu fortam pe nimeni sa fie activ, fiecare e liber sa faca ce doreste cu timpul lui. Noi multumim tuturor care ne-au ajutat si ne ajuta!
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Pana la urma concursu este sponsorizat de ei asa ca ei fac regulile
    Din cate am inteles eu forumul roman ii singurul in care se organizeaza concursuri asa ca ar trebui sa fim multumiti cu ce avem , sa nu profitam de bunatatea lor
    Probabil alti useri de alte nationalitati ar vrea sa fie in locu nostru ...

Champion SuperDunk's Avatar
    Quote Originally Posted by Bogdan Astefanei View Post
    Pana la urma concursu este sponsorizat de ei asa ca ei fac regulile
    Din cate am inteles eu forumul roman ii singurul in care se organizeaza concursuri asa ca ar trebui sa fim multumiti cu ce avem , sa nu profitam de bunatatea lor
    Probabil alti useri de alte nationalitati ar vrea sa fie in locu nostru ...
    Dar trebuiau sa zica...ba prostilor nu va mai zbateti sa castigati ca nu mai facem niciun concurs...
    Asta e realitatea...Si eu zic ca premiul se da cuiva activ zi de zi,nu unul care isi mai aminteste sa intre o data pe saptamana-luna-an etc...

In fiecare conflict fiecare are dreptatea lui ... dar nu trebuie sa ne " suparam " pe ei acum

Famous A R R O W's Avatar
    Vă respect decizia, deși am fost activ și alea alea, dar na, voi decideți, și cred că îl meritam , părerea mea.

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    În primul rând vă mulţumim pentru părerile pro sau contra, toate-s importante pentru noi dar concursul are o regulă de aur "Premiul o să fie acordat de PricopGeorgeCătălin (eu) şi ModeratorRomânia iar câştigătorul o să fie ales de Moderatorii Români ai forumului.", încercăm să fim cât se poate de transparenţi cu voi, noi moderatorii români alegem câştigătorul, nu userul X sau Y.

Referitor la luna aceasta şi de ce nu a câştigat nimeni. Din păcate cum a spus şi ModeratorRomânia, nu s-a ridicat nimeni la aşteptările noastre şi de acea am luat această decizie, oarecum şi o "palmă" pentru ce-i care doresc acest titlu sau premiu (după caz). Dorim să vă atragem atenţia că nu recompensăm doar activitate, recompensăm persoanele care ajută constructiv şi pozitiv la dezvoltarea forumului.

Luna aceasta datorită concursurilor pe care le organizăm sau le-am organizat, am avut multă "bătaie de cap" foarte multe persoane noi (bine aţi venit!), care au postat în număr mare dar şi inutil (după caz). Suntem conştienţi că multe persoane au venit sau postează doar pentru premiile pe care le oferim (din păcate).

Pe viitor cine doreşte să câştige acest premiu, câteva sfaturi: creaţi tutoriale, organizaţi concursuri, deschideţi topicuri utile legate de Top Eleven, etc.

Din păcate şi noi avem limitele noastre. Toate concursurile sunt organizate din dorinţă proprie şi fără nici-o obligaţie faţă de nimeni.

Jetoanele care am dorit să le oferim în această lună (o emblemă oficială) au fost deja folosite şi am cumpărat 15 tricouri din magazinul clubului pe care o să le donăm pe viitor.

De precizat că suntem singurul forum local care organizează concursuri iar forumul sârbesc şi cel tailandez sunt mult mai active decât cel românesc aşa că preţuiţi ce aveţi deoarece ei nu au această posibilitate sau şansă să câştige articole importante pe gratis. Dacă aţi venit doar pentru premii atunci aşteptaţi să dea norocul pentru voi.

Mulţumesc de înţelegere!
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Page 14 of 25 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast