Originally Posted by carbit nu ma faceti chiar asa vedeta..ca luna asta se pare ca trag chiulul... nu mai prea am timp Daca vrei poti!!! 5-10 min pe zi nu cred ca e greu sa intri pe forum... Intra dupa tel.si e mai simplu
Originally Posted by carbit nu ma faceti chiar asa vedeta..ca luna asta se pare ca trag chiulul... nu mai prea am timp Nimeni nu te obligă să intri iar fiecare e recompensat pentru luna respectivă, ce s-a întâmplat înainte sau după, rămâne CAN-CAN
Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook
Originally Posted by PricopGeorgeCătălin Nimeni nu te obligă să intri iar fiecare e recompensat pentru luna respectivă, ce s-a întâmplat înainte sau după, rămâne CAN-CAN Corect! Daca poti sa intri e ok daca nu poti iar e ok fiecare dupa posibilitati.
pb e ca sunt mecanic auto.. daca pun mana pe touchscreen nu stiu cine il mai curata)
Originally Posted by carbit pb e ca sunt mecanic auto.. daca pun mana pe touchscreen nu stiu cine il mai curata) Ai dreptate )))
Originally Posted by carbit pb e ca sunt mecanic auto.. daca pun mana pe touchscreen nu stiu cine il mai curata) Îl dai cu carbit să-l înalbeşti )
Originally Posted by carbit pb e ca sunt mecanic auto.. daca pun mana pe touchscreen nu stiu cine il mai curata) folosesti manusi ))
Cand se va anunta Utilizatorul Lunii ?!
Originally Posted by Stratila Alexandru Cand se va anunta Utilizatorul Lunii ?! Posibil duminica viitoare (dupa ora 22), suntem abia pe 24.
Aha,am inteles ! Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
Forum Rules