Băi el a fost pe forum zilele astea... Poate nu se mai ține concursul, mergem mai departe
Printable View
Cel mai bine aveti rabdare, au mai fost dati cand a anuntat mai tarziu..
Trimis de pe al meu C6603 folosind Tapatalk
okay.
Va rugam ca pe viitor sa nu mai postati doar de dragul de a posta in acest topic. Motivul pentru care am amanat cu cateva zile a fost deoarece nu am gasit persoana necesara si demna de utilizatorul lunii. Daca doriti sa castigati acest premiu, nu trebuie sa fiti activi toata ziua si sa postati de 50 de ori. Trebuie sa dovediti ca aduceti ceva constructiv la acest forum, acesta este criterul principal.
Din pacate am decis ca luna aceasta sa nu oferim acest premiu, jetoanele care am dorit sa le folosim la acest concurs o sa le folosim in alt scop si anume la urmatorul topic "Tricouri si emblema gratuite".
Multa bafta!
frumos... foarte frumos! deci eu nu am făcut nimic luna asta decât să spamez, după ce zici tu aici... Nu am ajutat pe nimeni, lunile trecute ați dat pentru mai puțin iteme.., eu intru zi de zi și-s activ, iar tu ai decis că nu merită nimeni.. Aș continua dar după o să înjur și sigur nu o să vă placă
1)Luna trecuta trebuia sa castig eu,fara suparare...conditia sa nu se repete greselaa...Luna trecuta datorita faptului ca nu am scris in utilizatorul lunii nu am fost alea castigator...Am peste 700 comm,zic eu utile..si nu am castigat nimic
2)Arrow a fost logat in fiecare zi,a rasp la orice...Si nu castiga nimic?
3)Nu cred ca criteriul mentionat de tine este corect
4)Dati articole gratis unora care au in medie 100 posturi,si nu dati un amarat de articol unuia care este activ?!?
Daca nu este demn,sunt eu demn in locul lui..Asa ca dati-i lui din partea mea...
Tot respectul meu Superdunk!!!!!
Vrei sa imi spui tu mie ca ARROW Nu a fost activ pe forum si nu a ajutat lumea care a intrebat ,asta e vrajeala ieftina 555 de postu-ri doar in luna noiembrie "NU A FOST ACTIV DELOC " Mai bine ati schimbat criiterile de castigare ca vad ca nu se ia in calcul ce ati postat.
Daca ma uit bine are triplu fata de tine post-uri pe forum,deci "nu mai spun nimic " cica vreti cati mai multi pe forum ,dar asa nu cred ca va veni lumea .
Am scris de pe facebook lui fratemiu .deci respunsu meu e sus .
Degeaba iti bati capu sa raspunzi la cei care au nevoie ,mai bine stati in banca voastra postati 1 comment si al revedere. Asa poate castiga cineva cu 10 posturi pe forum.
am citit si eu in ce consta concursu asta si am inteles ca cel care contribuie la dezvoltarea forumului primeste un premiu surpriza
nu am vazut nimic de premiu pentru cel care posteaza cel mai mult
dar nu stiu eu prea bine cum sta treaba pe aici ca is nou , asta ii doar o parere de a mea
Si castigatorii concursului nu prea mai sunt prezenti pe forum...mai deloc...
Pana la urma concursu este sponsorizat de ei asa ca ei fac regulile
Din cate am inteles eu forumul roman ii singurul in care se organizeaza concursuri asa ca ar trebui sa fim multumiti cu ce avem , sa nu profitam de bunatatea lor
Probabil alti useri de alte nationalitati ar vrea sa fie in locu nostru ...
In fiecare conflict fiecare are dreptatea lui ... dar nu trebuie sa ne " suparam " pe ei acum :)
Vă respect decizia, deși am fost activ și alea alea, dar na, voi decideți, și cred că îl meritam , părerea mea.
În primul rând vă mulţumim pentru părerile pro sau contra, toate-s importante pentru noi dar concursul are o regulă de aur "Premiul o să fie acordat de PricopGeorgeCătălin (eu) şi ModeratorRomânia iar câştigătorul o să fie ales de Moderatorii Români ai forumului.", încercăm să fim cât se poate de transparenţi cu voi, noi moderatorii români alegem câştigătorul, nu userul X sau Y.
Referitor la luna aceasta şi de ce nu a câştigat nimeni. Din păcate cum a spus şi ModeratorRomânia, nu s-a ridicat nimeni la aşteptările noastre şi de acea am luat această decizie, oarecum şi o "palmă" pentru ce-i care doresc acest titlu sau premiu (după caz). Dorim să vă atragem atenţia că nu recompensăm doar activitate, recompensăm persoanele care ajută constructiv şi pozitiv la dezvoltarea forumului.
Luna aceasta datorită concursurilor pe care le organizăm sau le-am organizat, am avut multă "bătaie de cap" foarte multe persoane noi (bine aţi venit!), care au postat în număr mare dar şi inutil (după caz). Suntem conştienţi că multe persoane au venit sau postează doar pentru premiile pe care le oferim (din păcate).
Pe viitor cine doreşte să câştige acest premiu, câteva sfaturi: creaţi tutoriale, organizaţi concursuri, deschideţi topicuri utile legate de Top Eleven, etc.
Din păcate şi noi avem limitele noastre. Toate concursurile sunt organizate din dorinţă proprie şi fără nici-o obligaţie faţă de nimeni.
Jetoanele care am dorit să le oferim în această lună (o emblemă oficială) au fost deja folosite şi am cumpărat 15 tricouri din magazinul clubului pe care o să le donăm pe viitor.
De precizat că suntem singurul forum local care organizează concursuri iar forumul sârbesc şi cel tailandez sunt mult mai active decât cel românesc aşa că preţuiţi ce aveţi deoarece ei nu au această posibilitate sau şansă să câştige articole importante pe gratis. Dacă aţi venit doar pentru premii atunci aşteptaţi să dea norocul pentru voi.
Mulţumesc de înţelegere!
Si apropo de ce a fost creat forumul turc???Ca cam flutura vantul pe acolo..., aşa s-a spus şi despre forumul nostru acum câteva luni, până am venit cu un plan să-l pun în mişcare.
Dupa prima jumătate din an de la lansare, forumul românesc a fost de departe cel mai slab. Cât despre ei, nu ştiu dacă sunt zgarciţi sau nu, nu cred că cei din Thailanda sau Serbia o duc mai bine ca noi 'financiar' să-şi permită luxul de a oferi tricouri sau embleme oficiale.
Oricum, nu-i treaba noastră ce fac ei acolo, noi trebuie să ne vedem de forumul nostru.
PS: Vă rog să nu comentaţi acest post, dacă doriţi să o faceţi, deschideţi un topic nou pe această temă în acest forum: În afara subiectului
Organizam concursuri ,cu ce ? cu carbuni daca nu avem token.
pe luna decembrie care-i câștigătorul?
Castigatorul lunii decembrie este Zaharia Cristian, felicitari si bafta!
Premiul este o emblema premium.
Am şters ultimele posturi deoarece nu îşi au rostul.
Referitor la premiul (cadou) oferit, o emblemă premium, nu oficială pe care Cristian a decis să o ofere cadou la un alt concurs.
Pentru a răspunde la anumite persoane: Vă rog să luaţi aminte, că nu ne interesează absolut deloc ce premii oferiţi voi, dacă oferiţi un articol oficial nu vă face utilizatorul lunii.
Cristian chiar a câştigat pe merit deoarece a fost activ toată luna, a organizat mai multe concursuri încă de la începutul lunii, etc.
In ultima vreme foarte multe persoane si-au dorit sa fie utilizatorul lunii doar datorita premiului care de regula a fost un articol oficial. Ne-am decis sa nu mai acord nici-un premiu, dar topicul ramane si la sf. de luna o sa anuntam utilizatorul lunii.
1. Nu mai vorbiti in numele altor persoane deoarece nu le cunoasteti si vorbiti in lipsa de cauza, cativa dintre voi ati vorbit despre Rubenito, voi nu-l stiti, e prieten cu mine, coleg de echipa. El s-a retras, nu a plecat.
2. E valabil si pt. alte persoane, s-au retras din diferite motive.
3. Forumul nu este un loc unde doar castigati cadouri.
Pentru a va face pe plac o sa deschid un topic cu nemultumiri unde nu o sa va cenzuram si unde o sa puteti spune ce doriti insa nu pot sta cu mana-n san cum va certati.
EDIT: Am deschis si topicul respectiv: http://forum.topeleven.com/sugestii/...5%A3umiri.html
Câştigătorul lunii ianuarie este Bogdan Astefanei, felicitări!
felicitări Bogdan :)
Bravo man,chiar meritai ! La cate concursuri ai facut,te felicit ! :)
Sunt onorat multumesc , va multumesc tuturor :)
Din pacate nimeni nu a iesit in fata in luna februarie si de aceea nu avem niciun castigator. Bafta in luna martie!
Actualizat!
Felicitari A R R O W :D
Mulțumesc :)