Results 1 to 10 of 244
Like Tree112Likes

Thread: CONCURS - Utilizatorul lunii

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Din pacate aprilie a fost sub asteptari dar ne tinem de cuvant. Desigur nu este vina voastra ca nu a fost activitate aici dar ma asteptam la mai mult mai ales ca premiul consta in 50 de jetoane.

OK, luna asta am decis sa aleg 2 castigatori si anume: Florian Slaniceanu; Valentin Nicolae

Bafta!
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Newbie Pdranca's Avatar
    Și câștigătorii după ce criterii se aleg.
    Valentin Nicolae likes this.

Addicted
    Quote Originally Posted by Pdranca View Post
    Și câștigătorii după ce criterii se aleg.
    uite aici: "O sa alegem utilizatorul care consideram noi ca a contribuit cel mai mult la acest forum (Top Eleven - Forum Romania) in luna respectiva."

avand in vedere aceste criterii eu banuiesc ca se urmaresc mai multe realizari si anume:
    - cei care posteaza regulat pe forum,
    - cei care ofera sfaturi pe forum,
    - cei care organizeaza concursuri pe forum (au fost in trecut si concursuri organizate de catre membri acestui forum),

Newbie Pdranca's Avatar
    Quote Originally Posted by florian slaniceanu View Post
    uite aici: "O sa alegem utilizatorul care consideram noi ca a contribuit cel mai mult la acest forum (Top Eleven - Forum Romania) in luna respectiva."

avand in vedere aceste criterii eu banuiesc ca se urmaresc mai multe realizari si anume:
    - cei care posteaza regulat pe forum,
    - cei care ofera sfaturi pe forum,
    - cei care organizeaza concursuri pe forum (au fost in trecut si concursuri organizate de catre membri acestui forum),
    Asta am citit și eu numai ca nu se țin cont de ele. Eu vroiam sa știu realele criteriile după care se alege

Apprentice Valentin Nicolae's Avatar
    Quote Originally Posted by PricopGeorgeCătălin View Post
    Din pacate aprilie a fost sub asteptari dar ne tinem de cuvant. Desigur nu este vina voastra ca nu a fost activitate aici dar ma asteptam la mai mult mai ales ca premiul consta in 50 de jetoane.

OK, luna asta am decis sa aleg 2 castigatori si anume: Florian Slaniceanu; Valentin Nicolae

Bafta!
    Trebuie sa lasam link-ul de la facebook aici sau cum se procedeaza pentru a ridica premiul?

*Si mda...am observat ca pe forum nu prea mai sunt multi manageri.Cei drept si eu incepusem activitatea pe forum acum 2 ani cred,dar apoi m-am lasat si am revenit acum cateva luni.Nu imi mai amintesc foarte multi din cei care postau in aceea perioada,dar erau SUPER DUNK , Uzy,Stratila,Arows,Astefanei(cei mai importanti,in afara de moderatori).Acum s-a schimbat generatia,intr-un fel.Mai sunt decat vreo 10 manageri(eu,Florian,Pdranca,Madflo,Fllo,,Tauc,Tunn ing,Snake, plus cativa care sunt la inceput pe forum,fie care posteaza anumite chestii doar ca sa afle un raspuns).
    Eu unul incerc sa raspund la ce stiu in caz ca vad vreo intrebare despre tactici sau altceva(in afara de achizitionare de tokeni etc.),De obicei postez rezultatele mele la catogoria "Sezonul **-Sunteti gata!" sau mai imi dau cu parerea la anumite lucruri de pe acest thread sau de la "Vitrina echipei".
    Eu unul incurajez pe toti nou venitii sa posteze intrebari legate de orice.Ca tot am vorbit mai sus de trecut,as vrea sa va spun ca atunci se posta din 2 in 2 zile sau din 3 in 3 la Sub-forumul "Tactici si formatiuni" diverse intrebari.Acum si daca vezi o intrebare pe sezon este prea mult.
    Last edited by Valentin Nicolae; 05-09-2016 at 05:18 PM.

Champion SuperDunk's Avatar
    Quote Originally Posted by Valentin Nicolae View Post
    Trebuie sa lasam link-ul de la facebook aici sau cum se procedeaza pentru a ridica premiul?

*Si mda...am observat ca pe forum nu prea mai sunt multi manageri.Cei drept si eu incepusem activitatea pe forum acum 2 ani cred,dar apoi m-am lasat si am revenit acum cateva luni.Nu imi mai amintesc foarte multi din cei care postau in aceea perioada,dar erau Uzy,Stratila,Arows,Astefanei(cei mai importanti,in afara de moderatori).Acum s-a schimbat generatia,intr-un fel.Mai sunt decat vreo 10 manageri(eu,Florian,Pdranca,Madflo,Fllo,,Tauc,Tunn ing,Snake, plus cativa care sunt la inceput pe forum,fie care posteaza anumite chestii doar ca sa afle un raspuns).
    Eu unul incerc sa raspund la ce stiu in caz ca vad vreo intrebare despre tactici sau altceva(in afara de achizitionare de tokeni etc.),De obicei postez rezultatele mele la catogoria "Sezonul **-Sunteti gata!" sau mai imi dau cu parerea la anumite lucruri de pe acest thread sau de la "Vitrina echipei".
    Eu unul incurajez pe toti nou venitii sa posteze intrebari legate de orice.Ca tot am vorbit mai sus de trecut,as vrea sa va spun ca atunci se posta din 2 in 2 zile sau din 3 in 3 la Sub-forumul "Tactici si formatiuni" diverse intrebari.Acum si daca vezi o intrebare pe sezon este prea mult.
    De mine nu iti amintesti? Pai da fiti-ar capu' )
    Mi se pare lipsa de respect sincer.Eu eram acum un an,aproape doi al doilea roman la numar de comentarii.Si stiu si eu ca ceilalti au fost foarte ''importanti'',dar sa spui cei mai importanti si sa ma excluzi pe mine,e lipsa totala de respect,revizuieste-ti comentariul...
    Last edited by SuperDunk; 05-09-2016 at 03:39 PM.

Apprentice Valentin Nicolae's Avatar
    Quote Originally Posted by SuperDunk View Post
    De mine nu iti amintesti? Pai da fiti-ar capu' )
    Mi se pare lipsa de respect sincer.Eu eram acum un an,aproape doi al doilea roman la numar de comentarii.Si stiu si eu ca ceilalti au fost foarte ''importanti'',dar sa spui cei mai importanti si sa ma excluzi pe mine,e lipsa totala de respect,revizuieste-ti comentariul...
    Ops,sorry !
    Am modificat.
    Asta e,mai uita omul,nimeni nu poate sa aiba memoria perfecta.Eu d-abia mi-am adus aminte de cei de sus.
    Oricum,din cate vad pe profilul tau,tu inca esti activ pe forum,dar ai intrat mai des pe celelalte decat pe cel romanesc.
    Imi pare rau inca o data pentru ca te-am uitat.
    SuperDunk likes this.

Champion SuperDunk's Avatar
    Quote Originally Posted by Valentin Nicolae View Post
    Ops,sorry !
    Am modificat.
    Asta e,mai uita omul,nimeni nu poate sa aiba memoria perfecta.Eu d-abia mi-am adus aminte de cei de sus.
    Oricum,din cate vad pe profilul tau,tu inca esti activ pe forum,dar ai intrat mai des pe celelalte decat pe cel romanesc.
    Imi pare rau inca o data pentru ca te-am uitat.
    =)))) Bine asa