Originally Posted by
Valentin Nicolae
Trebuie sa lasam link-ul de la facebook aici sau cum se procedeaza pentru a ridica premiul?
*Si mda...am observat ca pe forum nu prea mai sunt multi manageri.Cei drept si eu incepusem activitatea pe forum acum 2 ani cred,dar apoi m-am lasat si am revenit acum cateva luni.Nu imi mai amintesc foarte multi din cei care postau in aceea perioada,dar erau Uzy,Stratila,Arows,Astefanei(cei mai importanti,in afara de moderatori).Acum s-a schimbat generatia,intr-un fel.Mai sunt decat vreo 10 manageri(eu,Florian,Pdranca,Madflo,Fllo,,Tauc,Tunn ing,Snake, plus cativa care sunt la inceput pe forum,fie care posteaza anumite chestii doar ca sa afle un raspuns).
Eu unul incerc sa raspund la ce stiu in caz ca vad vreo intrebare despre tactici sau altceva(in afara de achizitionare de tokeni etc.),De obicei postez rezultatele mele la catogoria "Sezonul **-Sunteti gata!" sau mai imi dau cu parerea la anumite lucruri de pe acest thread sau de la "Vitrina echipei".
Eu unul incurajez pe toti nou venitii sa posteze intrebari legate de orice.Ca tot am vorbit mai sus de trecut,as vrea sa va spun ca atunci se posta din 2 in 2 zile sau din 3 in 3 la Sub-forumul "Tactici si formatiuni" diverse intrebari.Acum si daca vezi o intrebare pe sezon este prea mult.