Page 8 of 21 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 71 to 80 of 203

Thread: Sezonul 56 - Sunteţi gata?

Romanian Forum Moderator Zaharia Cristian's Avatar
    Cu mari emotii am castigat in campionat scor 3-2, astept meciul din Champions league maine.
    Bafta tuturor.

Apprentice
    Quote Originally Posted by AmNNNez1c View Post
    Cu mari emotii am castigat in campionat scor 3-2, astept meciul din Champions league maine.
    Bafta tuturor.
    Bravo...Succes maine in CL

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Victorie cu 2-0 in Champions League!
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Rookie Oporanu Florin Danut's Avatar
    salut! Este prima data cand scriu in acest forum. si sunt aici pt o idee, pt moderatori. acestui joc ii lipseste ''chetul''...adica momentul cand ai un meci sau unul din prietenii tai au meci si nu poti da sau sa primesti indicatii....multi din prietenii mei fac unele meciuri foerte slabe si asta din cauza tacticii si nu pot sa comunic cu ei pt a le da indicatii care le-ar veni bine. deci, un chat ar veni numai bine acestui joc. Ce spuneti?

Dreamer لاشسهمث ئهةلاقع's Avatar
    Infrangere in champios league cu 3-1. Echipa avea o calitate putin mai mica ca si a mea iar valoarea cu 4M sub a mea. Bonusul de posesie 17% insa nu m-a ajutat cu absolut nimic.. Se pare ca ma voi opri in optimi..

Ce final nebun de tur ) pff, daca nu pierdeam 2 meciuri la rand aveam avantaj lejer... asta e
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Egal in CUPA, destul de greu in ultima vreme... asta e

In Campionat o sa jucam la 7 cu locul 4, in tur (primul meci din sez) am pierdut cu 3 la 2 (acasa) cu el, dupa ce am condus cu 2 la 0.

Quote Originally Posted by لاشسهمث ئهةلاقع View Post
    Infrangere in champios league cu 3-1. Echipa avea o calitate putin mai mica ca si a mea iar valoarea cu 4M sub a mea. Bonusul de posesie 17% insa nu m-a ajutat cu absolut nimic.. Se pare ca ma voi opri in optimi..
    Bafta in retur...

Apprentice Mihai Si Ioana Stan's Avatar
    Dupa un 2-2 in campionat ieri si o infrangere in Chamoions League 3-1( tur ), azi ma- m revansat in campionat, si am invins cu 5-0.

EDIT: In seara asta am invins in Cupa cu 4-0,inca sunt in grafic. Din pacate in Champons League maine este returul dar nu cred ca voi merge mai departe pentru ca am meci greu in capionat si nu am jucatori suficieti + o accidentare. Voi reveni maine cu noutati!
    Last edited by Mihai Si Ioana Stan; 08-11-2014 at 06:41 PM.

Dreamer لاشسهمث ئهةلاقع's Avatar
    Quote Originally Posted by PricopGeorgeCătălin View Post
    Bafta in retur...
    Merci!
    Am incheiat turul campionatului pe primul loc cu 2 puncte peste locul 2. 13 meciuri jucate, 11 victorii si 2 egaluri. In seara, primul meci din retur impotriva echipe ce in tur m-a condus cu 3-0 pana in minuntul 70 de unde revenit spectaculos as putea spune, si am castigat cu 3-4.

Page 8 of 21 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast