Page 7 of 21 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 61 to 70 of 203

Thread: Sezonul 56 - Sunteţi gata?

Addicted Stratila Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by PricopGeorgeCătălin View Post
    Pentru prima oară în acest sezon am reuşit să câştigam 5 meciuri consecutive în ligă, sperăm la mai multe, meci greu mâine!

Bravo! Stai foarte bine in campionat,desi nu pot spune la fel despre mine! ))
    MOmentan sunt pe 5,inceputul a fost cam rau pentru ca am jucat cu cele mai bune echipa pana acum !
    Desi am un lot cat de cat acceptabil zic eu,nu prea am facut fata acestui inceput !
    Sezonul 56 - Sunteţi gata?-untitled3.jpg
    Last edited by Stratila Alexandru; 08-08-2014 at 05:03 PM.

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Am inceput prost ziua, am pierdut cu 1-0 in deplasare in campionat, e posibil sa pierdem si primul loc.

N-am avut nici-o sansa, era clar ca 'astrele' nu erau pozitionate pentru noi, am avut nici mai mult nici mai putin de 6 ratari 1 la 1. Asta e!
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Apprentice
    Astazi 2victorii 3-0 in CL si 13-0 in campionat maine am meci cu ultima clasata in campionat iar in cupa meci destul de greu dupa 1-1 la mne acasa sper la o victorie in deplasare sau macar un 2-2 )))

Apprentice Mihai Si Ioana Stan's Avatar
    Astazi am debutat cu o victorie in campionat si o infrangere in CL dar sunt tot pe primul loc

Quote Originally Posted by Mihai Si Ioana Stan View Post
    Astazi am debutat cu o victorie in campionat si o infrangere in CL dar sunt tot pe primul loc
    Felicitari :P
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Doar un 1-1 acasa in CUPA dar nu-i problemă, la general ne-am calificat cu 4-1 deci suntem fericiţi că suntem în runda următoare!

Addicted Stratila Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by PricopGeorgeCătălin View Post
    Doar un 1-1 acasa in CUPA dar nu-i problemă, la general ne-am calificat cu 4-1 deci suntem fericiţi că suntem în runda următoare!
    Felicitari,eu am mai ramas doar in CL si joc impotriva acestei echipe Sezonul 56 - Sunteţi gata?-unti.jpg
    Deci ,doamne ajuta-ma ! )
    Last edited by Stratila Alexandru; 08-09-2014 at 03:45 PM.

Rookie
    deci alex... prima mea reactie la ss-ul tau .. a fost ceva de genu.. ai de p--a mea|)
    Succes!

O zi neagra pentru noi, egal in cupa si meci pierdut in Campionat al 2-lea la rand...

Apprentice
    Cu Mari Mari emotii m-am calificat in sferturile cupei Bafta tuturor!

Page 7 of 21 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast