Page 5 of 21 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 41 to 50 of 203

Thread: Sezonul 56 - Sunteţi gata?

Addicted Stratila Alexandru's Avatar
    Pai pentru a reduce accidentarile,dezvoltati-va si stadionul cu tot cu facilitatile sale !! Ele permit ca echipa sa evolueze cat mai bine indiferent de conditii !! La fel era si la mine ,cu multe accidentari,dar acum e ok ,nu prea am parte de ele ! La mine cel mai des mi se accidentau rezervele ca ii antrenam cam intens !! ))

Rookie
    Normal ca maresc stadionul, dar e greu la inceput. Cand aveam level mare nu imi placea ca nu mai era concurenta, gaseam greu jucatori, ii vindeam si mai greu pe ai mei si nu aveam de unde sa fac rost de bani... acum nu imi place ca e greu sa maresc stadionul. Momentan imi merge bine si cu toti accidentatii astia, dar nu stiu cat o sa imi mai mearga.

Apprentice Mihai Si Ioana Stan's Avatar
    Vlad, acum ai zis: e bine si asa rau cum e ... ceva de genu. Haideti sa va spun despre echipa mea acum, am crezut ca am inceput bine sezonu asta dar ma- m inselat, primu meci am debutat cu o victorie clara dupa care au urmat doua egaluri si apoi infrangere, am ajuns la culmea disperari ca am jucatoriforte buni dar nu mai dau randament, am incercat sa schimb tactica, sfaturi antrenor dar rezultatu e dezastros azi incerc o noua strategie. In liga merge bine pe primul loc in cupa la fel de bine doar in campionat sunt probleme. Ce ma sfatuiti voi ?

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Încet, încet, reuşim să ajungem în Top, după ce ieri am reuşit să trecem cu 5-0 de liderul campionatului, astăzi am trecut cu 6-0 de ultimul loc din campionat.

Mâine avem cu locul 3... speram la o victorie!
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Quote Originally Posted by PricopGeorgeCătălin View Post
    Încet, încet, reuşim să ajungem în Top, după ce ieri am reuşit să trecem cu 5-0 de liderul campionatului, astăzi am trecut cu 6-0 de ultimul loc din campionat.

Mult succes !

Addicted Stratila Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by PricopGeorgeCătălin View Post

Urci "incet" dar sigur !! ) Azi eu am suferit o infrangere urata in campionat,cu 3-0 in deplasare !!

E greu cand ai infrangeri sau egaluri la un moment dat nu sti cum sa faci sa fie bine, azi dupa o perioada proasta am avut o victorie in campionat si o infrangere cu 1-2 in cupa dar in tur am castigat cu 2-0

Rookie
    ei bine..pt mn tripla a iesit din calcul... am fost eliminat din cupa...dar raman celalalte 2 campionate la care chiar cred ca o sa reusesc sa le castig:P

Succes tuturor

O victorie importanta impotriva noului loc 3 cu 2-0 si un 8-1 in cl!
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Quote Originally Posted by carbit View Post
    ei bine..pt mn tripla a iesit din calcul... am fost eliminat din cupa...dar raman celalalte 2 campionate la care chiar cred ca o sa reusesc sa le castig:P

Succes tuturor
    Bafta carbit!

Page 5 of 21 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast