Sezonul asta sper la tripla, desi in cupa imi va fi greu cu managerii de nivel mai mare. Pana acum am doar victorii dar mi se accidenteaza jucatorii in prostie.
Sezonul asta sper la tripla, desi in cupa imi va fi greu cu managerii de nivel mai mare. Pana acum am doar victorii dar mi se accidenteaza jucatorii in prostie.
Nu fac antrenamente. Pentru ca am doua meciuri pe zi si incerc sa ii tin in forma. De asemenea in fiecare meci titularii au peste 80% conditie. Dar nu stiu ce se intampla. In momentul de fata am 4 jucatori de baza accidentati, iar atacantul de baza doar ce revenise ieri dupa o accidentare de 5 zile si azi s-a accidentat iar pentru 2 zile.
eu sunt exact la fel ca si sez trecut.. inceputul de sezon vine cu multe accidentari..dar apoi se mai linistesc apele
Sa speram ca asa o sa fie. Am facut prostia sa pastrez doar 16 jucatori in lot si nu prea am ce sa rulez in locul accidentatilor.
Vlad,si eu am cate doua meciuri in fiecare zi,am in campionat,cupa si cl,cu toate astea ai mei nu se accidenteaza si fac fata chiar daca sunt foarte solicitati. Uitate sa fie pus pe antrenamente normale,mai conteaza terenu daca e la un alt nivel nu de pamant )). In campionat sunt pe locul - 2 la un punct diferenta de primul. In cl sunt pe primul loc cu 9 puncte. In cupa sunt in saisprezecimi. Asta ca o paranteza
Last edited by Mihai Si Ioana Stan; 08-02-2014 at 09:38 PM.
Eu am numai victorii cu tot cu atacanti. Probabil conteaza terenul. Cand aveam nivel mai mare la echipa si stadionul upgradat la maxim nu mi se accidentau asa
Mi sau accidentat doar jucatorii de care am mare nevoie...am pierdut din cauza asta in cupa cu 4-1.. sper sa revin in retur cand o sa mi se recupereze 2 jucatori... am fost obligat sa joc 4-1-1-1-3))
imposibil...ieri am cumparat un mc deoarece mi sau accidentati aproape toti...si azi ce sa vezi..din 5 MC mai am unul singur neaccidentat..))