Echipa este in stadiul asta deoarece unor jucatori le-a expirat contractul si nu mai au dreptul de a fi in lot sau sa joace . Din acest motiv pe teren sunt 4 jucatori .
Meciul nu il vei castiga la masa verde,se va juca doar ca in echipa lui vor intra jucatori in teren indiferent pe ce post joaca ei (Adica daca el joaca 4-4-2 ,jucatori care ii mai are se vor aseza dupa aceasta formatie,indiferent de pozitia lor reala de joc ,adica daca nu are ML,va juca cu un DMR poate sau alt jucator ).
Sper ca ai inteles cat de cat !! Oricum meciul va fi usor
Of, nu a fost deloc usor din pacate am terminat la egalitate echipa era din indonezia .... + cotata mult mai slab ca mine si cu jucatori mult mai slabi iar ai mei au avut conditie,moral foarte bun
Este un bug vizual destul de vechi, ma mira faptul ca n-au reusit sa-l repare inca... destul de frustrant dupa parerea mea.
Sunt destule echipe de genul. Si eu am avut probleme cu una azi, desi pana la urma am castigat. La cum arata mi s-ar parea normal sa castig cel putin 7-0 8-0.
Asa cum zici vlad,dar ce soc am facut eu cand am vazut tactica cand a inceput meciul si cu greu am terminat la egalitate
se intampla..eu am avut vreo 30 de meciuri de genul pna akm... din care unul sa finalizat la masa verde(desi echipa avea 15 jucatori in lot)
Am avut si eu parte de cativa adversari de genul asta cu 3 jucatori pe teren inainte de meci, iar in timpul meciului sa fie 11 jucatori, dar asezati total aiurea. In unele cazuri adversarul juca cu 3 portari pe teren, dar niciunul dintre ei nu si-a ocupat postul de portar in meciurile respective. Am castigat in majoritatea, uneori la scor detasat, alteori la diferenta de 1-2 goluri.
Am avut surpriza sa castig si la masa verde de 2 ori in sezonul trecut, dar nu pot sa-mi explic cum s-a putut intampla pentru ca adversarii aveau in echipa suficienti jucatori pentru a juca contra echipei mele.
Pai daca are rezerve se vor pune automat pe posturi. Daca nu are suficiente rezerve vei castiga la masa verde.