-
Tokeni
Salutare baieti! Aveti idee cum pot castiga Tokeni??? Prin alte modalitati decat ofertele din joc???
-
stiu eu o modalitate buna si rapida... Bagi bani(cea mai rapida), sau gasesti 2-3 prieteni pe care ii inviti sa joace si sa iti completeze fisa recomandari
Last edited by carbit; 08-02-2014 at 01:10 PM.
-
Ms frumos de sfat,dar fara bani )))
-
Apprentice
Mai poti castiga tokeni daca descarci jocuri gratis
-
Am facut deja asta )) am terminat toate ofertele ( oricum foarte slabe cate 1T ). De aceea am intrebat poate mai stiti si voi alte modalitati.
-
Ms carbit dar am vreo 3 recomandari...am facut toate ofertele...dar poate stie cineva o alta oferta.
-
Apprentice
Alecs nu mai face post dupa post degeaba risti WARN,daca NU a mai postat cineva dupa tine si tu vrei sa mai adaugi ceva ai butonul EDIT. Ai un pic rabdare ca or sa mai fie oferte la jocuri pentru tokeni. Cu ce firma ai semnat ptr.Drepturi TV,cu cea Nordeus cu pana la 28 de tokeni sau cu Speed care da pana la 35 de tokeni ? Sper ca ultima ai ales ca ei iti da si bonus la 4 zile
Last edited by Mihai Si Ioana Stan; 08-02-2014 at 02:15 PM.
-
da.. a 2-a de pe lista de drepturi tv e cea mai buna posibila
-
Addicted
Sunt o gramada de metode de a face tokeni,doar ca trebuie sa fii ingenios si cu multa rabdare ! Eu ii fac din oferte,sondaje,aplicatii,video-uri etc !
-
@mihai la ce posturi te referi? Cum adica am pus post dupa post? Cand raspuns la un thread dau Reply thread si scriu ce am de scris...ce e rau in asta?