Am vazut ca au fost comentarii noi si pot spune ca sunt de 10 ori mai faine ca celelalte, dar intrebarea mea e se va implementa si cumva un ecran ceva ca sa poti urmari meciul 3D?
Am vazut ca au fost comentarii noi si pot spune ca sunt de 10 ori mai faine ca celelalte, dar intrebarea mea e se va implementa si cumva un ecran ceva ca sa poti urmari meciul 3D?
Am vazut in sectiunea English o persoana care spunea lucrul asta si eram curios daca e adevarata.
Tot ce e posibil,dar chiar nu am auzit si nu stiu nimic. Ce sa zic speram la mainmulte schimbari ale jocului
Au aparut comentarii noi pe telefon. Pe pc inca nu am apucat sa joc un meci. " nume trage de tricoul oponentului si comite un fault" asta-i comentariul ce mi-a distrus meciul.. 3 faze din astea 3 accidentari importante.. Am primit doar lovitura libera de pe parti nerezolvand nimic.. Orium, mi-au placut noile comentarii exceptand comentariul asta.
La final de meci am patit de 2 ori sa scrie: 'no more timeleft end of 1st half' inca e in beta presupun.